Hónapok óta droggal kereskedett a házaspár

A mélykúti házaspár lakásán tartott házkutatás során összesen 113 darab kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagot foglaltak le a nyomozók – írja a police.hu.

 

A jánoshalmi rendőrök 2016. február 12-ei házkutatás során 103 darab, bruttó 31,7 gramm kábítószergyanús fehér port tartalmazó alumíniumfólia-csomagot találtak. A gyorsteszt eredménye alapján a lefoglalt anyag kokainnak minősül. A nyomozók további 10 darab, bruttó 12,3 gramm zöld színű kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagot is találtak, amelyeket szintén lefoglaltak.

 

A nyomozás adatai szerint a pár mélykúti otthonában több hónapon keresztül adott el kábító hatású anyagot a helyi vásárlóknak, valamint kiderült, hogy kiskunhalasi bárokban is árulták a drogot. Az információk szerint K. Lászlóné a táskájában több kábítószert tartalmazó pakkot vitt a kiskunhalasi vendéglátóhelyekre, amelyek közül egy este alatt körülbelül 20-30 csomagot értékesítettek.

 

K. Lászlót (41 éves) és K. Lászlónét (35 éves) kihallgatást követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását, amelyet a Kiskunhalasi Járásbíróság 2016. február 15-én elrendelt.

Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított Hamis külföldi okmányok, kábítószert és fegyver is, volt a 42 éves körözött férfi csávolyi tartózkodási helyén .
Helikopterrel fogták el a menekülő férfit Hat illegális bevándorlót találtak a férfi autójában a rendőrök. Az embercsempész segítőit azonnal előállították.
Invitel és a Csodalámpa: Mélykúton váltották valóra a kívánságot A kórházi szobák tereit tágítja megható találkozások során az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány.
Tragédia is történhetett volna: Molotov koktélt dobott a házra Bácsalmáson A terve nem sikerült, a rendőrök elkapták. A biztonsági kamera meg felvette. +VIDEÓ
Megölte a fiát, majd feladta magát a bajai férfi A tragédiájára okaira még nem derült fény, az apa kihallgatása jelenleg is tart.
A gyerekek kedvenc reggelije sem mindig megbízható (+VIDEÓ) A vizsgált 21 termékből 19 termék esetében hatósági eljárás indult.
Érettségi start! – A magyar írásbeli az első Ma a magyar irodalomé és nyelvtané a főszerep. Az érettségik kedden a matematika írásbelikkel folytatódnak.
Nestlé tejpépet tiltott be a NÉBIH A tejpép mérgezőnek minősül, mert az "ochratoxin A" tartalma meghaladja a megengedett szintet.
Madárfelismerő alkalmazást fejlesztettek ki Magyarországon 157 madárfaj azonosításában segít az applikáció, hangokkal, illusztrációval, a játék pedig segít a tanulásban.