Új telephelyet adott át az AXIÁL Kft.

Az AXIÁL Kft. nagyszabású telephely felújítást hajtott végre Csornán, fennállásának 25. évében. A már meglévő objektumok felújítása is megtörtént, és egy teljesen új, egyszerre 5 kombájn befogadására képes szervizépület is felépült. A kivitelezési listán volt továbbá egy 155 m2-es konténertároló és egy 214 m2-es mosó megépítése is – írja az axial.hu


Az építkezéshez 32 tonna betonacélt, 9188 téglát és 16 5750 térkövet használtak fel. A csornai telephely tökéletesen alkalmas a legnagyobb és legmodernebb mezőgazdasági gépek ellenőrzésére, karbantartására és javítására is.

axial4

 

Az ünnepély keretein belül Harsányi Zsolt, a cég ügyvezető-igazgatója átadta az új telephelyet. Számos vendég tette tiszteletét és tartott beszédet, többek között Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, valamint Csorna város polgármester asszonya, Dr. Bónáné Dr. Németh Katalin.

axial

 

 

1,2 milliárd forintra lehet pályázni idén az Erasmus+ programban Az Erasmus+ programba és az Európai Önkéntes Szolgálatra is várják a fiatalok jelentkezését.
A történelem írásbelikkel folytatódnak a vizsgák Az írásbeli feladatsort mintegy 60 %-ban magyar, 40 %-ban pedig az egyetemes történelemhez kapcsolódó feladatok alkotják.
Nestlé tejpépet tiltott be a NÉBIH A tejpép mérgezőnek minősül, mert az "ochratoxin A" tartalma meghaladja a megengedett szintet.
Madárfelismerő alkalmazást fejlesztettek ki Magyarországon 157 madárfaj azonosításában segít az applikáció, hangokkal, illusztrációval, a játék pedig segít a tanulásban.
Klik: pótolni kell az elmaradt órák tananyagát Tízből ketten vettek részt a sztrájkban a központ által fenntartott intézmények közalkalmazottjai közül.
Nem kell külön igényelni a gyerekfelügyeletet a sztrájk napjára Minden intézmény kinyit, de a sztrájkban résztvevő tanáron nem tartják meg óráikat.
Csökkenteni kell az élelmiszer-hulladékot Az élelmiszer-hulladék csökkentésével enyhíteni lehetne az éghajlatváltozás hatásait.
Helikopterrel fogták el a menekülő férfit Hat illegális bevándorlót találtak a férfi autójában a rendőrök. Az embercsempész segítőit azonnal előállították.
Rudimental jön az EFOTT-ra Az EFOTT szervezői a brit zenekar érkezését jelentették be a 2016-os fesztiválra.