Kezdd a hetet utazással – ezt látnod kell!

A drónok terjedésével lassan hozzászokunk, hogy még egy disznóvágást is megnézhetünk felülről. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor olyan szemszögből lehet bemutatni velük a világot, hogy tátva marad az ember szája. Na, pont ilyen az alábbi projekt is. 

 

Az Emirates légitársaság és a Boeing közös projektjének böngészése közben óhatatlanul eszünkbe jut: tényleg ki akarjuk nyírni ezt a bolygót? Tényleg végzünk azzal a rengeteg csodával, amit ad ez a planéta? 

 

És ilyenkor felértékelődnek azok a kis tettek, amiket egy-egy egyén tehet a Föld védelméért. 

earth

Katt a képre!

 

Augusztus 8.: az ökológiai “túllövés” napja Újra többet fogyasztottunk mint szabadna, így a tavalyihoz képest még korábban jött el az ökológiai „túllövés napja”.
Egyre vonzóbb energiaforrás a Nap Környezetkímélő megoldásokban kell gondolkodnunk hosszútávon, és a napenergia bizonyul az egyik legjobb energiaforrásnak.
Leesett a hó, kilinccsel előre szép az élet Itt a fehér újév, ilyenkor nem csak a hátsókerekeseké a világ. Vigyázzunk egymásra!
Milyen fát válasszunk? – Fenyővásárlási kisokos Ne essünk pánikba, ha még nem vettünk karácsonyfát! Lehetőség bőven akad. Neked milyen van?
Jövő idő: Bionika – tudományok találkozása A kutatók előtt új kapuk nyíltak meg, és fantasztikus eredményeket mutatnak a bionika területén.
Ne szórakozz a bajaiakkal! (Frissítve) Komoly ellenszenvet váltott ki a bajai emberekből az új Knorr-reklám.
Bemutatkozott a Bajai Sportszervezetek Szövetsége Megalakult a Bajai Sportszervezetek Szövetsége, melynek elnöke, Borbély Miklós válaszolt a helyi sajtó kérdéseire.
Megkérdeztük: Hogy tetszik az új körforgalom? Ismét kíváncsiak voltunk a véleményetekre, ezúttal az új körforgalommal kapcsolatban.
Bejártuk a Városháza alatti bunkert Vedelek Norbert alpolgármesterrel a pincétől a padlásig bejártuk a városházát, amely különös utazás volt a múltban.