Két arannyal tértek haza a kecskeméti Pofonpartiról a “farkaskölykök”

A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Baja sportolói két arannyal tértek haza a Kecskeméten megrendezett Dél-Alföldi Pofonpartiról.

 

Horváth Vivien és  Faragó Fanni

Horváth Vivien és Faragó Fanni (fotó: Gálos Tamás facebook)

Gálos Tamás edző eljuttata beszámolóját szerkesztőségünkhöz: 

„ Örömteli, hogy a bajai „farkaskölykök” jól szerepeltek a versenyen. Faragó Fanni és Horváth Vivien kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, már az első menetben megmutatták „farkaskörmeiket” és szinte legyalulták ellenfeleiket. Közben jómagam utaztam egyet a verseny ideje alatt, hiszen fel kellett venni a Liszt Ferenc repülőtérről a kubai edzőtáborozásból hazatérő válogatott bokszolónkat, Gálos Rolandot” – mondta Gálos Tamás.

 

A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Baja edzője elmondása szerint zajlik a farkasoknál az élet: “Pénteken Roli testvérével, Viktorral utazunk Németországba, másnap, szombaton Gálos Viktor légiósként fog bemutatkozni a német élvonalban. Ez lesz az első összecsapása a Bundesligában”. 

Mohácson mérkőznek meg a bajai “farkasok” Legközelebb az I. Nemzetközi Busó Kupa ökölvívó gálán lépnek szorítóba a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Baja bokszolói.
Jordániából Kubán és a Bundesligán keresztül a Bocskai Emlékversenyre Eseménydús év előtt állnak a Gálos-fivérek. Edzőjük, Gálos Tamás számolt be a jövőbeli megmérettetésekről.
Gálos Viktor győzelmet aratott a német első osztályban A Bundesliga vezetője elismerően nyilatkozott Viktor teljesítményéről.
Bajai tehetségei: Gálos Roland – ökölvívó A fiatal ökölvívó legfőbb célja, hogy kijusson a jövő évi olimpiára. Gálos Rolanddal beszélgettünk.
“A költő sose lódit” – Ünnepeljük őket együtt! 52 éve ünnepeljük április 11-én a magyar költészet napját. A megemlékezések országszerte zajlanak.
A titokzatos kilencedik bolygó lehet a felelős a Földön bekövetkező tömeges kihalásokért... A szakemberek egy része már évek óta állítja, hogy létezik a kilencedik bolygó.
Csökkenteni kell az élelmiszer-hulladékot Az élelmiszer-hulladék csökkentésével enyhíteni lehetne az éghajlatváltozás hatásait.
A cukorbetegség megelőzése volt fókuszban az egészség világnapján A magyar felnőtt lakosság 65 százaléka túlsúlyos, és 7,5 százalékban fordul elő a cukorbetegség.
Megjelent a Hegyhengergetők első videoklipje Rendkívül jó hangulatban beszélgettünk a bajai zenészekkel. Cikkünkből kiderül, miért szerepelnek a klipben próbababák.