Hosszú Katinka a MOB-bal egyeztet

Hosszú Katinka nem lesz ott a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) hagyományos díjátadó gáláján, amelyre január 31-én Budapesten kerül sor. Az úszónő egyébként beszélt a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökével, Borkai Zsolttal egy személyes találkozóról – közölte az MTI.

 

Katinka a magyar szövetségnek emailen jelezte, hogy nem tud részt venni a budapesti ünnepségen, de a képviseletében valaki ott lesz a gálán. A FINA szokásos éves díjátadóján jutalmazzák a világszövetséghez tartozó sportágak legjobbjait, s Hosszúnak jó esélye van, hogy 2014 után ismét elnyerje az év legjobb úszónője címet.
A többszörös világ- és Európa-bajnok versenyző a gála idején valószínűleg a luxemburgi Euro Meet úszófesztiválon áll rajhoz, amelynek a honlapján megjelent múlt heti közlemény szerint ott lesz a január 29-31-én sorra kerülő verseny mezőnyében.

11221476_993160184091290_6311264980634445042_n

Fotó: Hosszú Katinka facebook

Hosszú a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) január 14-i ünnepségén, az Év sportolója gálán sem tudott megjelenni, helyette édesanyja vette át az év legjobb női sportolójának járó elismerést.

 


Amint a MOB csütörtökön az MTI-nek megerősítette, Borkai Zsolt szerdán este beszélt Hosszú Katinkával, s abban maradtak, a jövő héten egyeztetnek időpontot a vitás kérdések rendezésére. A MOB-elnök elmondta, Hosszú hívta őt telefonon, s megbeszélték, amikor nizzai versenye után a jövő héten hazajön, kitűznek egy időpontot a négyszemközti találkozóra.

A MÚSZ megvédte Hosszú Katinkát egy portállal szemben A svéd Expressen doppingvétséget emlegetett a magyar úszónővel kapcsolatosan. A MÚSZ megvédte Katinkát.
Az idén is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja Kétszáz helyszínen lehet majd részt venni a különböző vizsgálatokon.
Határértéket meghaladó higanyt talált gombelemekben az NFH Két esetben azt vizsgálja még a hatóság, hogy mikor történt a termékek forgalomba hozatala.
Célba ért a bevallási nyilatkozat? Így kérdezd le! Telefonos ügyfélkapu, illetve a NAV ügyfélszolgálata segítségével ellenőrizhetjük.
Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló a Forbes szerint Cseh Lászlót és Michelisz Norbertet is megelőzi Katinka a magazin márciusi listáján.
A családi vállalkozások idén és jövőre is pályázhatnak uniós forrásra Rétvári Bence szerint az új uniós ciklus forrásainak 60 százalékát v.fejlesztésre fordítja a kormány.
Kína a gravitációs hullámok űrbéli megfigyelésére készül A Tajcsi" (Taiji) nevű program az összeolvadó bináris fekete lyukak gravitációs hullámait tanulmányozza majd.
Közvetlen bizonyítékot találtak a gravitációs hullámok létezésére Albert Einstein elméletét sikerült igazolni tudósok nemzetközi csoportjának.
Csok – Fontos rendelet jelent meg Megjelent az új építésű ingatlanokhoz igényelhető támogatásról és kedvezményről szóló rendelet, tele fontos információkkal.