Ezt a 6 idióta találmányt midenképp látnod kell

Olyan eszközöket válogattunk össze, melyekről valaki úgy gondolta, remek ötlet, mikor kipattant a fejéből, és volt még valaki, aki azt gondolta majd ezzel kaszálni fog, és forgalomba hozta. Csak az a kérdés, létezik-e olyan ember, aki a nehezen megkeresett pénzét ezekre a teljesen értelmetlen találmányokra költené. Mi biztos nem! De legalább jót nevettünk.

 

Like-A-Hug kabát

like a hug
Massachusettsi diákok úgy gondolták ideje a virtuális világot fizikailag is érzékelni. Találmányuk egy kabát, ami felfújódik, amikor valaki lájkolja egy képed vagy a státuszod, így érezheted, hogy mennyire szeretnek, mert a kabát szinte átölel. Csak azt nem tudjuk mi történik a kabáttal és a viselőjével, ha egy státusz túl népszerűre sikeredik.

 

Légkondis cipő

Air-Conditioned

 

A légkondis cipő reklámja félrevezető, mert nem egy szerkezet fogja hűvös szellővel simogatni a talpadat a 40 fokos melegben. Mindössze néhány nyílás van a cipő talpán, ami antibakteriális hálóval van fedve. Így séta közben hagy némi szabadságot. De a forgalmazók óva intenek az üvegszilánkokon való sétálástól. Valószínűleg a fehér zokni sem marad fehér a nap végére.

 

Kutya tweet

puppytweet

 

Azoknak a gazdiknak találták ki, akik kíváncsiak, hogy mit csinálhat kutyusuk míg ők dolgoznak vagy távol vannak a nap folyamán. A nyakörvre kell rögzíteni a szerkentyűt, ami hang- és mozgásérzékelővel van felszerelve. Amikor a kutyus eszik, játszik vagy ugat, a szerkezet üzenetet küld az otthoni számítógépre, és a Puppy Tweet automatikusan tweeteli, a gazdi pedig okostelefonon értesülhet mindenről. Szegény kutyusnak semmi magánélete nem marad. De ha valami nagyon extrém dolgot csinál, nem biztos, hogy a program felismeri, mert csak 500 tevékenység közül tud válogatni.

 

Ipotty

ipotty

 

Ipotty-t akár úgyis fordíthatnánk, hogy iPottyantó, mivel gyakorlatilag egy iPod tartóval felszerelt biliről van szó. Az eszköz célja, hogy a gyerek egy helyben maradjon, erre pedig tökéletes megoldás, ha a kijelzővel bűvöljük. Így már egészen kiskorban nagyon rossz szokásra nevelhető a gyerek.

 

DVD visszatekerő

dvd_rewinder

 

Megnézted kedvenc filmed és legszívesebben megnéznéd mégegyszer? De a DVD lejátszódon nincs visszatekerő gomb, igaz? Ez a csodaszerkezet majd segít, hogy ne kelljen kézzel visszatekerni. Használata nagyon egyszerű. Tedd a tetejére a DVD-t, várj 10 percet és garantáltad az elejétől nézheted. A feltalálók valószínűleg nem tudnak elszakadni a kilencvenes évektől.

 

Tv sapka

tv hat

 

Volt már olyan, hogy ültél a buszon és azon tűnődtél “Bárcsak nevetségesebben néznék ki!”? Hála a Tv maszknak egyszerre válhatsz nevetségessé és veszítheted el a barátaidat. Cserébe fantasztikus moziélményt nyújt bárhol, csak el kell indítani az okostelefonon a filmet és beletenni a maszkba. Attól persze nem kell tartani, hogy ismeretlenek szeretnénk majd szóba elegyedni veled. Szerencsére teljesen kizárja a periférikus látást is, így nem fog bezavarni a moziélménybe, ahogy ujjal mutogatnak rád, és röhögnek rajtad.

A Google rejtett trükkjei Google trükköket gyűjtöttünk össze, amik között biztos találsz olyat, amit még nem ismertél.
Különös újévváró szokások a nagyvilágban Vicces újévi szokásokat és babonákat mutatunk a föld minden tájáról. Némelyiket el sem fogod hinni!
Jövő idő: Bionika – tudományok találkozása A kutatók előtt új kapuk nyíltak meg, és fantasztikus eredményeket mutatnak a bionika területén.
15 ajándék ötlet férfiaknak Nem könnyű jó ajándékkal meglepni a férfiakat. Mutatunk vicceset, hasznosat, hogy biztos legyen az öröm.
Kosárfonás újságpapírból – garantáltan az új hobbid lesz! Nagyszerű újrahasznosítási technikát ismerhetsz meg, és még az is lehet, hogy a téli estékre új hobbit találsz.
A legizgalmasabb téli frizurák Hogy ne legyen unalmas a sapka alatt a haj, mutatunk néhány ötletet téli frizurákhoz.
8 különleges újszülött köszöntő szokás A köldökzsinór és a babahaj misztikus jelentőségétől a babaviadalig.
Mi értelme volt átállítani az órát? A szervezetünkre és a pénztárcánkra is hatással van az óraátállítás. De mekkora az előnye a hátrányokhoz képest?
Hatásos ébresztés, hogy könnyebben ébredj Androidos ébresztő alkalmazásokat teszteltünk, hogy könnyebb legyen a reggel.