Bajai lányok tarolnak a Style Award jelöltek között

Hosszú Katinka világbajnok úszónő és a Blahalouisiana zenekar bajai énekesnője, Schoblocher Barbara is szerepel az Instyle Style Award jelöltjei között, “stílusos nő” kategóriában. 

 

A díjátadót hetedik alkalommal rendezi meg az InStyle magazin, céljuk, hogy olyan fiatal, tehetséges egyéniségekre hívják fel a figyelmet, akik nem csak teljesítményük alapján inspirálnak, hanem stílusosak, elegánsak, és olyan gondolataik vannak, amelyekre érdemes odafigyelni.,kbh

 

A két bajai lányra minden nap egyszer lehet szavazni a magazin honlapján, a játékban résztvevők pedig esélyt kapnak arra, hogy bekerüljenek a 20 nyertes közé. Perwoll-ajándékcsomag és negyedéves magazin-előfizetés ütheti a markát annak, aki szorgosan nyomkodja a “szavazok” gombot, és persze nem utolsó sorban támogathatja városunk két büszkeségét. 

Új könyvvel, boldogan zár évet Hosszú Katinka A bajai úszónő büszkén mesélt az elmúlt évről, és reménykedve tekint a magyar úszósport jövőjére.
Dőlnek a fák a Kiserdőben Kalandpark építés miatt zajlanak a munkálatok a Petőfi-szigeten.
MEGJELENT! Ossó Balázs írt himnuszt Hosszú Katinkának! (+videó) "Kik vagyunk mi? Az Iron Nation!" - bajai zenész tollából születtek meg az Iron Nation Anthem sorai.
Ismét jönnek a mínuszok Az előrejelzések szerint városunkban is marad a hideg, havazás csak leheletnyi lesz.
Baja tehetségei: Péter Barbara – énekesnő A mindig csinos és mosolygós bajai énekesnő karrierje szépen ível felfelé. Végre közelebbről is megismerkedtünk vele.
Megkérdeztük: Mit gondol a Hosszú Katinka-botrányról? Nemzeti hős vagy követelőző sztársportoló? A vélemények megoszlanak.
Saul fia: magyar győzelem a Golden Globe díjátadón A 2016-os gálán magyar film nyert a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában.
“Szükség van a bajai szakemberekre” Új szakot indít jövőre az Eötvös József Főiskola. Dr. Melicz Zoltán rektor mesélt a tavalyi évről és a közeli tervekről.
Új esély a megváltozott munkaképességűeknek 27 másik város mellett Baján is megnyílt a Munkaerőpiacon Maradás Egyesület szolgáltató pontja.