Baja dróntávlatból

Január 10. napján került fel a legnépszerűbb videómegosztóra a Seasons in Baja. A 4 évszakot bemutató alkotás a drón technikának köszönhetően ritkán látott képekkel varázsolja el a nézőt. Szép és igényes munka Inotai Istvántól. 

 

 

100% Baja – itt a legújabb turisztikai kisfilm "100 % Baja: érdemes megnézni" címmel jelent meg a város turisztikai kínálatát bemutató videó.
Napi lélekmasszázs 4 percben (Videó) Ha csak egy videót nézel meg ma, ez legyen az. Jó érzés lesz, de komolyan.
A délvidéki földikutya bajai élőhelyéért küzdenek a természetvédők Veszélyben a délvidéki földikutya. Az állat bajai élőhelyének védett természeti területté nyilvánítását kezdeményezték.
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
Azok a bajai kerékpárutak A kerékpáros és gyalogos közlekedés megkönnyítésének érdekében változások várhatóak a jövőben.
Fekete a víz folyik a csapból Baján A kedd esti órákban meglepetés érhette a fürdeni vágyó bajaiakat, sötét elszíneződött víz folyt a városban több helyen .
Lemondott Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya A szakember közleményben tudatta lemondásának okait.
Családi házak felújításával folytatódik az Otthon Melege Program A legújabb alprogram keretében házanként maximum 2.5 millió forintra lehet pályázni.
Óriási meglepetés a BL-ben Gondoltad volna, hogy ilyen eredmény születik a Wolfsburg - Real Madrid találkozón?