Ragyogj királynőként az év utolsó napján is!

Idén már túl vagyunk a sok karácsonyi partin, rokonlátogatáson és munkahelyi vacsorán, de még kell egy kis energia arra is, hogy lezavarjuk az év utolsó napját, egy várva várt, csillogással teli szilveszteri bulival. Mi nők, természetesen az utolsó percekben kapkodjuk a fejünket, és kirámoljuk az egész gardróbot, hogy valami elviselhető ruhadarabot találjunk magunknak. De általában a keresés végeredménye: kudarc. Persze azért vannak olyanok is, akik már jó előre megtervezik, hogy miben fognak ragyogni. Ha pedig kész a kollekció, ideje gondot fordítanunk a körmeinkre is!

 

125

 

Mielőtt nekikezdünk a szilveszteri manikűrnek, azért pár alapszabályt ne felejtsünk el! Első lépésként alaposan mossuk meg a kezünket, hiszen ennek fontos szerepe van a fertőtlenítés és zsírtalanítás szempontjából. Ezután bőrfeltolóval toljuk fel a körömágyról a letapadt bőrt. Ha ezzel kész vagyunk, az arányokat és a kényelmet figyelembe véve, reszelgessük meg a körmeinket, hiszen egy jól kiválasztott körömformával kiemelhetjük kezünk szépségét. Erre az egyik legjobb eszköz a gyémántporos reszelő, amellyel kényelmesen elérhetjük a kiválasztott formát.

 

A következő nagy lépcsőfok természetesen a lakkozás. Figyeljünk oda, hogy ne folyjon el a kiválasztott körömlakk, valamint arra is összpontosítsunk, hogy több rétegben vigyük fel a színt, hiszen sokkal élénkebb és tartósabb hatást érhetünk el. A szilveszter a csillogás, a fények ideje, így nyugodtan díszíthetjük a körmeinket csillámporos lakkal, ünnepi matricákkal, kövekkel egyaránt. Idén nagyon trendivé váltak a matt és króm színű körmök, így ezekkel a kombinációkkal is bátran kísérletezhetünk.

989

 

Választhatunk visszafogottabb színeket is, egy kis csillámporral meghintve. A lakk színe ízlés dolga, és passzolnia kell az öltözékhez, így próbáljuk meg a kollekciónkhoz igazítani a körmünket.
A halvány barackszín egy kis visszafogott csillogással igazán trendi, mégis egyszerű, és otthon pár perc alatt, szabad kézzel is elkészíthetjük magunknak.

12-2

 

Szintén szabad kézzel alkothatjuk meg a sötét hatású stílust, ahol nem hiányozhat egy kis ezüst csillogás sem. Bármilyen sötét körömlakkot kombinálhatunk arany vagy ezüst csillámporral, akár kövekkel is. Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy saját kezűleg is elég ügyesek vagyunk, akkor használjunk sablont a köröm elkészítésekor.

korom

 

Az év utolsó napján bátran kirúghatunk a hámból, és csilloghatunk egész éjszaka. Bármilyen trendi csillámporos lakk vagy strasszkő feldobhatja az egész estét, ami máris magához vonzza a tekinteteket.

26

 

Ha egy kicsit más csillogásra vágyunk, könnyűszerrel bevethetjük a flitteres megoldást is, hiszen ma már számtalan színben és formában válogathatunk belőlük a boltok polcain. Bármilyen alapszínt is választunk a körmünknek, egy kis flitterrel igazán szilveszteri designt varázsolhatunk magunknak.

Névtelen

 

Az ügyesebb kezűek egész „műalkotást” készíthetnek rövid idő alatt. Első lépésként fessük be a körmünket ezüstszínű lakkal, majd hagyjuk megszáradni. Ha megszáradt, kenjük be vékonyan egy fedőlakkal, majd helyezzük a körmünkre az apró hatszög alakú gyémánt csillámokat, homokóra alakban. A sima felület eléréséhez jöhet egy újabb fedőlakk réteg. Amikor megszáradtak a körmeink, vékony körömecsettel rajzoljunk fehér vonalakat a csillámok köré, majd ezt is kenjük le fedőlakkal. Kész is a remekmű.

58

 

Igaz, hogy az esti csillogásnak ára van, hiszen be kell vetni a türelmünket, a kreativitásunkat és nem mellesleg a kézügyességünket – de mindenképp megéri! Irány a szilveszteri buli!  

Malacfarok, méz és tojás – így leszel szerencsés 2016-ban! Kutattunk egy kicsit hazánkban, és csak kapkodtuk a fejünket, a sok újévi szokás hallatán!
Így ápold arcodat ebben a “bőrgyilkos” időben Megjött a cidri, így nem árt, ha jobban odafigyelünk arcunk ápolására! Mutatjuk, hogyan.
Rémséges finomságok Halloweenre Akár otthon, akár egy halloweeni partyra is könnyen elkészíthetőek ezek a vicces és rémesen finom harapnivalók!
Így lesz egészséges és kreatív az uzsonna Mit tegyünk, ha gyerkőcünk válogatós? Lepjük meg kreatív és finom uzsonna ötletekkel, ami még egészséges is!
Kreatív meseország – ezt minden gyerkőc imádni fogja! Megmutatjuk, hogyan teheted izgalmasabbá a kölök birodalmát!
Egy csipetnyi varázslat fűszernyelven A fűszerek nem csak a főzésben lehetnek a segítségedre! Mutatjuk, mit tudnak még!
Karácsonyi nyomozás: Hol lehetnek most kedvenc ünnepi hőseink? Van, aki elzüllött, van, aki politizál, de senki se fér a bőrébe! Mi lett kedvenc karácsonyi filmhőseinkből?
Csizmát az ablakba, jön a Mikulás! Néha szánon, néha gőzhajón érkezik, de ajándékban sosincs hiány. A nagyszakállú nyomában jártunk.
„Felvétel indul!” – 5 kiváló film, amit Magyarországon forgattak Nézzünk be együtt a kulisszák mögé, hogy kiderüljön, milyen filmekben tűnik fel a szépséges Budapest!