Invitel programok Baján, a Karácsonyi Vásáron

Érdemes lesz felkeresni Baján, a Karácsonyi Vásáron az Invitel standját, hogy a család minden tagja találjon magának olyan elfoglaltságot a vásári forgatagban, amellyel ráhangolódhat az ünnepekre.

Az olyan szórakoztató programok mellett, mint például az óriás kirakós, az érdeklődők játékos formában ismerhetik meg az Invitel széles csatornakínálatát. A látogatók továbbá információt kaphatnak a szolgáltató szolgáltatásairól és legújabb, ügyfélbarát ajánlatairól.

Látogass el Te is az Invitel standjához, hozd el családodat, játsszatok az ajándékokért, ráhangolódva együtt az ünnepekre!

Helyszín: Baja, Tóth Kálmán tér
Időpont: 2015. december 12., 10:00 és 16:00 óra között

Februárban indul a “Közfoglalkoztatásból a versenyszférába” program A kormány tervei szerint 20-25 ezren léphetnek át a közfoglalkoztatásból az elsődleges munkaerőpiacra.
1,2 milliárd forintra lehet pályázni idén az Erasmus+ programban Az Erasmus+ programba és az Európai Önkéntes Szolgálatra is várják a fiatalok jelentkezését.
Újra eljött a Motoros Mikulás Idén harmadik alkalommal látogatott el Bajára a Motoros Mikulás a gyerekek örömére. Remek programon vagyunk túl!
Invitel és a Csodalámpa: Mélykúton váltották valóra a kívánságot A kórházi szobák tereit tágítja megható találkozások során az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány.
Izgalmas program vasárnapra: Jubileumi Évadnyitó Kavalkád Vasárnap izgalmas családi programokon vehetnek részt a kilátogatók a Jubileumi Évadnyitó Kavalkádon!
Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.
Visszavonták a vasárnapi zárvatartást Lázár János és Balog Zoltán miniszterek nem szavaztak, Szatmáry Kristóf és Harrach Péter nemmel voksolt.
Sziget fesztivál: Kész a világzenei nagyszínpad programja A program ezúttal egy nulladik nappal bővül augusztus 11-én.
A titokzatos kilencedik bolygó lehet a felelős a Földön bekövetkező tömeges kihalásokért... A szakemberek egy része már évek óta állítja, hogy létezik a kilencedik bolygó.