Invitel és a Csodalámpa: Mélykúton váltották valóra a kívánságot

Igazi kis hercegnőhöz illő rózsaszín ágy, bútorok, hófehér mobiltelefon vagy laptop és nagy teljesítményű asztali számítógép. Csak néhány, hétköznapinak tűnő tárgy, amelyek jelenleg egyenesen a világot jelentik olyan súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen betegségben szenvedő gyermekek számára, akik pár hónappal ezelőtt papírra vetették kívánságukat.

 

Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány Tegyünk egy kis csodát együtt! elnevezésű kezdeményezésének lezárultával a vállalat összesen négymillió forintot adományozott a szervezetnek, hogy beteg gyermekek álmait váltsa valóra. Az elmúlt időszakban immáron tizenegy kisgyermek élhette át azt a csodát, hogy teljesülhetett kívánsága.

b51de9a9-85ff-4fa0-abe9-b792733c987c

Áron Nagy Andrea, a Csodalámpa önkéntesének társaságában

A támogatási összegből az Invitel szolgáltatási területén található, érintett húsz város közül ezúttal egy mélykúti óhajt teljesített az alapítvány. Az Invitel és a Csodalámpa képviselői közösen látogattak el a tizenegy éves Áronhoz.

 

A kiskamaszt családja igazi természetrajongónak tartja, ugyanis amellett, hogy szereti az állatokat, örömét leli a kertészkedésben is, szívesen tartózkodik a friss levegőn. A kezelések miatt jelenleg magántanulóként sajátítja el az iskolai anyagot, ezért Áron egy laptopot kért az alapítványtól, hogy a kezelések alatt is elfoglalhassa magát, illetve tarthassa a kapcsolatot barátaival.

 

„Köztudomású, hogy a jókedv és az öröm rendkívül kedvezően befolyásolja a gyógyulás folyamatát, az együttműködés során mindvégig ez a gondolat vezetett bennünket. Magam is részt vettem egy-egy ajándék átadásán, ami igen megindító élmény. Felemelő érzés látni, mekkora örömöt okozunk a gyermekeknek. Ha ily módon egy kicsit is hozzájárulhatunk mielőbbi felépülésükhöz, akkor már megérte belevágni. Valódi kis hősökről van szó, akiknek az arcán egyértelműen látszik: csodával határos élményként élik meg kívánságuk teljesülését. Elismerés és köszönet illeti a húsz település lakóit és az alapítvány odaadó munkatársait, az ő közreműködésükkel válhatnak valóra a gyermekek álmai” – fogalmazott Iski István, az Invitel marketingigazgatója.

2e93a826-2b22-4932-b075-f5a3e9dfa52a

 

A gyermekálmok teljesítésében élen járó Csodalámpa Alapítvány az elmúlt tizenkét esztendőben már több mint kettőezer-hétszáz gyermeknek okozott örömöt, amely nehezen sikerülhetett volna olyan partnerek segítsége nélkül, mint az Invitel.

 

„Nagyon örülünk, hogy a közös kezdeményezésnek és az összegyűlt négymillió forintnak köszönhetően még több kisgyermek álmát válthatjuk valóra. Bizonyára mindnyájunkkal előfordult már, hogy egy-egy olyan apróságnak tűnő gesztus, mint hogy ránk mosolyogtak az utcán, vagy előzékenyek voltak velünk a boltban, jobb kedvre derített bennünket. Ezek a beteg gyermekek pontosan ugyanezt élik meg a megható ajándékátadások során az alapítványunknak és partnereinknek, mint most az Invitel munkatársainak köszönhetően. Többségük a gyógyulásukat követően évek múltán is örömmel gondol vissza a meglepetésre, amiről korábban álmodni sem mert volna”– mondta Felkai Márta, a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány kommunikációs vezetője.

 

Több tucat érdekházasság miatt emeltek vádat Kiskunhalason További negyvenegy embert gyanúsítottak az ügyben, de bizonyítékok hiányában megszüntették a nyomozást.
Rudimental jön az EFOTT-ra Az EFOTT szervezői a brit zenekar érkezését jelentették be a 2016-os fesztiválra.
Hónapok óta droggal kereskedett a házaspár A jánoshalmi rendőrség házkutatást tartott a házaspárnál. A gyorsteszt alapján kokainnal kereskedtek.
1,2 milliárd forintra lehet pályázni idén az Erasmus+ programban Az Erasmus+ programba és az Európai Önkéntes Szolgálatra is várják a fiatalok jelentkezését.
Új telephelyet adott át az AXIÁL Kft. A csornai telephely egyedülállóan nagy szervizműhellyel, új mosóval és modern kivitelezéssel várja az ügyfeleket.
Amit tudni kell az Augusztus 20-i ünnepről Az egyik legrégebbi és legjelentősebb magyar ünnepnap. Összeszedtünk néhány érdekes információt az ünnep kapcsán.
Újabb sportparkok létesülhetnek Baján Mutatjuk hol lehetnek az új sportparkok a városban.
A gyerekek kedvenc reggelije sem mindig megbízható (+VIDEÓ) A vizsgált 21 termékből 19 termék esetében hatósági eljárás indult.
Érettségi start! – A magyar írásbeli az első Ma a magyar irodalomé és nyelvtané a főszerep. Az érettségik kedden a matematika írásbelikkel folytatódnak.