15 ajándék ötlet férfiaknak

Hogy karácsony után ne porosodjon férfi szeretted szekrényében thermo zoknik, nyakkendők és karácsonyi pulcsik tömkelege, valamint a tizedik aftershave, holott már 2 éve szakállat hord, válassz idén olyan ajándékot, amit tuti senkitől sem kap és még őszinte mosoly is ül az arcára, ha kibontja. Összeválogattunk néhány igazán izgalmas ajándék ötletet.

 

1. Színváltoztató bögre

hő érzékelő bögre

Ennek a hőérzékeny kerámiából készült kávésbögrének egy elem van az oldalán. Ha 36 °C feletti az ital hőmérséklete az elem világít. Ahogy hűl, vagy fogy az ital, úgy feketedik el az elem is.

 

2. Kulcs alakú pendrive

pendrive

Ha technikai cikket szeretnél ajándékozni, a pendrive praktikus választás lehet, ez a darab pedig különösen ötletes, stílusos külseje miatt.

 

3. Mr. Teafilter

mr teafilter

Kisfiúnak, nagyfiúnak, apukának és nagyapának is jó ajándék a vicces teafilter ember. A szilikonból készült ember nadrágját kell megtölteni teafüvekkel, majd felhúzni az emberkére, és a forró vizes bögre szélére akasztani.

 

4. Falhoz csapható ébresztőóra

óra

 

A nehezen ébredő férfi ismerőseidnek megadhatod azt az örömöt, hogy  megtapasztalják az ébresztőóra falhozcsapásának élményét. Persze gombnyomásra is reagál. Beszerezhető minden sportághoz megfelelő labdatípusban, hogy igazán sportosan induljon a nap.

 

5. Ceruza fülhallgató

fülhallgató

 

Lehet, hogy kicsit morbidnak tűnik a fülből kilógó radírvég és grafithegy, de vicceskedő barátaidat meglepheted vele.

 

6. Okostelefon projector

projektor

Technika-őrültek biztos odalesznek ettől a szerkentyűtől. A filmvetítőnek köszönhetően a modern technológia találkozik a retro érzéssel. Ráadásul kartonpapír az alapja, így könnyű, kompakt és hordozható.

 

7. Bor levegőztető

borszellőztető

Mint tudjuk, a bor akkor éri el zamata csúcsát, ha fogyasztás előtt hagyjuk legalább fél órát lélegezni. Ez a kis szerkezet azt a célt szolgálja, hogy ez az idő lerövidüljön. Mindössze tartsunk egy poharat a szerkezet alá, és öntsük át rajta a bort. Ugyanazt a hatást éri el, mint a fél óra szellőzés. Ínyenceknek ajánljuk.

 

8. Gránátbögre

gránátbögre

Rambo és MacGyver lelkületű ismerősök ajándékának ajánljuk ezt a gránát formájú bögrét, hogy a reggeli kávé igazi bombaélmény legyen.

 

9. Tablet tartó párna

párna

Igazán kényelmes megoldás az ágyban való filmezéshez vagy böngészéshez.

 

10. Női öl párna

ölpárna

Japán tervezők álmodták meg szingli férfiaknak ezt a párnát, hiszen mindenki vágyik egy biztonságos és szerető ölre. De ha sokat utazol a párodnak is beszerezhetsz egy ilyet.

 

11. Hal tolltartó

hal

 

Ez a tolltartó irodai munkások napjait hivatott feldobni. Kinézete egészen élethű, de szerencsére azért szaga nincs.

 

12. Szappan

szappan

Ha ragaszkodsz a tisztálkodási szerekhez ajándékozás terén, akkor ez egy viccesebb opció lehet. Egyik oldalán “arc” felirattal van jelölve, a másikon pedig “fenék” szó áll.

 

13. Foci fotel

fotel

Az igazi focirajongók biztos örülnének egy ilyen meccsnézős fotelnek.

 

14. Varázs bögre

bögre

 

Szép ajándék olyan férfiaknak, akik értékelik a dizájnos tárgyakat. Nem mellesleg bögrelenyomat sem marad többé az asztalon.

 

15. Bokszzsák

boxzsák

 

Ha párodat lepnéd meg egy bokszzsákkal, tudnod kell, hogy akkor teljes az ajándék, ha meg is engeded, hogy felszerelje valahova a lakásban.

A Google rejtett trükkjei Google trükköket gyűjtöttünk össze, amik között biztos találsz olyat, amit még nem ismertél.
Ezt a 6 idióta találmányt midenképp látnod kell Minden jó ötletre jut egy rossz is. Most a rosszak közül gyűjtöttünk össze párat.
Különös újévváró szokások a nagyvilágban Vicces újévi szokásokat és babonákat mutatunk a föld minden tájáról. Némelyiket el sem fogod hinni!
8+1 ajándék, amit felejts el, ha nem akarod magadra haragítani a rokonokat Jól gondold meg, mivel leped meg szeretteidet, mert könnyen félresikerülhet az ajándékozás!
Kosárfonás újságpapírból – garantáltan az új hobbid lesz! Nagyszerű újrahasznosítási technikát ismerhetsz meg, és még az is lehet, hogy a téli estékre új hobbit találsz.
A legizgalmasabb téli frizurák Hogy ne legyen unalmas a sapka alatt a haj, mutatunk néhány ötletet téli frizurákhoz.
8 különleges újszülött köszöntő szokás A köldökzsinór és a babahaj misztikus jelentőségétől a babaviadalig.
Mi értelme volt átállítani az órát? A szervezetünkre és a pénztárcánkra is hatással van az óraátállítás. De mekkora az előnye a hátrányokhoz képest?
Hatásos ébresztés, hogy könnyebben ébredj Androidos ébresztő alkalmazásokat teszteltünk, hogy könnyebb legyen a reggel.