8+1 ajándék, amit felejts el, ha nem akarod magadra haragítani a rokonokat

Kedves dolog karácsonykor meglepni szeretteinket, de ha tényleg örömet szeretnénk okozni, akkor nem mindegy, mi kerül a fa alá. Fontos körültekintőnek lenni, hogy az ajándék a kívánt hatást érje el, és ne kellemetlenség legyen a vége. Olyan dolgokat gyűjtöttünk össze, amiket nem árt inkább elkerülni. 

 

1. Fogyást segítő termékek

Fogyókúrás tea, fogyókúrás kapszula, diétás ételek szakácskönyve, alakformáló bugyi és fitneszbérlet vásárolni teltebb nőnek tilos! Bármilyen jó szándék vezéreljen is, biztos sértődés lesz a vége. Előfordulhat, hogy saját magának megvenné az illető ezeket a dolgokat, vagy szokott is ilyesmit vásárolni, de ha egy ismerősétől kapja ajándékba, biztosan szíven üti. Az is lehet, hogy teljesen melléfogsz vele, mert megveti a fogyókúrát.

duci

 

2. Szexjátékok

Lehet jó ajándék valamilyen szexjáték, de mivel intim dologról van szó, így az ajándékbontás se közönség előtt történjen. Érdekes szituációt eredményezhet, ha a nagy családi vacsora utáni ajándékbontás során bukkan elő az egyik dobozból. A szülők lehet, hogy szemet is hunynak, nem úgy, mint a gyerekek és a nagyszülők. A család utolsó agglegényét sem pont karácsonykor kéne megviccelni egy guminővel!

 

3. Konyhai eszközök

Anyu minden nap szívvel-lélekkel a konyhában tüsténkedik, de még hiányzik a konyhapolcról egy botmixer vagy megcsappant a fakanalak száma. Jó ötletnek tűnik meglepni egy szuper konyhai géppel? Hát nem az! Akármennyi pénzt is költesz rá, nem ez lesz a legkedvesebb ajándék. Válassz inkább valami személyre szabottat, és nem olyat, amit valójában az egész család kap. Tisztítószert adni pedig még rosszabb ötlet!

fakanál

 

4. Ideje tisztálkodni!

Parfümöt csakis akkor ajándékozz, ha pontosan tudod, hogy a szeretted, barátod milyet használ. Ilyen esetben szép ajándék, de ha véletlenszerűen választasz egyet, akkor nagy melléfogás lehet belőle. Dezodor pedig tiltólistás, főleg ha távolabbi ismerősről van szó!

 

5. Kisgyerekeknek hangszer

A gyerekeknek hatalmas örömet lehet szerezni egy hangszerrel, még inkább egy egész hangszer szettel. A szülők már nem lesznek ennyire boldogok, akik naphosszat hallgathatják majd az artikulálatlan furulyahangot vagy dobszólót. Biztos lehetsz benne, hogy minden egyes gyerekkoncertnél csuklani fogsz! A játékfegyver szintén ebbe a kategóriába tartozik, főleg, ha lövedék is tartozik hozzá. Inkább a szülő döntse el, hogy szeretné-e, hogy a gyereke ilyesmivel játsszon.

dob2

 

6. Meglepi állat

Állatot ajándékozni valakinek olyan, mintha egy nagy adag felelőséget adnál a meglepetés mellé. Ha épp karácsony előtt áldott meg a tarantulád egy rakat pókbabával, és ők jelentik számodra a legnagyobb kincset, akkor sem jó ötlet ezzel meglepni a rokonokat. Ha tudod, hogy egy ismerősöd már régóta kiskutyát szeretne, akkor is jobb, ha hagyod, hogy ő válassza ki a megfelelő időben, te pedig találj ki más  ajándékot inkább.

kutya2

 

7. Az ajándék, ami nyeli a pénzt 

Wellness hétvégét kapni az ország másik felében, vagy repülőjegyet szállás nélkül csak fél öröm. Csak úgy, mint kapszulás kávégépet kapni, és hasonló pénznyelő kütyüket.

 

8. Célozgató ajándékok

A korpásodás elleni sampon, nikotin tapasz, szőrtelenítő készlet, szakácskönyv (olyan embernek, aki nem tud főzni) nem kicsit sértő ajándék. A “hogyan neveljek gyereket?”, “éld az életed!” vagy “ismerd meg önmagad!”  tartalmú könyvekkel pedig a falra kergetheted az ismerőseidet.

b7b7c89dd7c2cbdf7f3f22bbb62e3592

 

+1 Légből kapott ajándékok

Egy nagy ölelés, léggitár vagy egy csillag az égről sem fog kimenteni a szituációból, ha nem vettél ajándékokat!

4 mentő ötlet ügyetlen csomagolóknak Szalagok, papírok, ragasztó, olló... Sok ember ellenségei. Most megmutatjuk, hogyan veheted fel velük a harcot!
15 ajándék ötlet férfiaknak Nem könnyű jó ajándékkal meglepni a férfiakat. Mutatunk vicceset, hasznosat, hogy biztos legyen az öröm.
A Google rejtett trükkjei Google trükköket gyűjtöttünk össze, amik között biztos találsz olyat, amit még nem ismertél.
Ezt a 6 idióta találmányt midenképp látnod kell Minden jó ötletre jut egy rossz is. Most a rosszak közül gyűjtöttünk össze párat.
Esik a hó? Mesélj még! Ez az évszak sem telhet el idegesítő posztok nélkül. Te hányszor csaptad le a laptopot az ünnepek alatt?
Különös újévváró szokások a nagyvilágban Vicces újévi szokásokat és babonákat mutatunk a föld minden tájáról. Némelyiket el sem fogod hinni!
“Az emberi szeretet nagyon törékeny” Ugye te sem hagyod, hogy magával rántson az ünnepi őrület? Szabolcs atya elmondta, hogyan lehet teljes az ünnep.
Megkérdeztük: Hogyan telik az idei karácsony? Küszöbön az ünnep, mindenki lázasan készül. Túléljük, vagy megéljük a karácsonyt 2015-ben?
Varázsolj ünnepi illatokat az otthonodba! Miért költenél légfrissítőkre, mikor minden kéznél van ahhoz, hogy csodás illatokat varázsolj?