A legizgalmasabb téli frizurák

Nem kell választani a kényelem és a jó megjelenés között. Bátran vegyél fel sapkát a hideg napokon, amellett hogy feldobja a szettedet, a hajaddal is jól kombinálhatod. Adunk néhány ötletet, hogy tavaszig ne und meg a sapka alatti frizurádat.  

 

Frufru

A frufru a sapka alatt lelapul és bezsírosodik. Ha el akarod kerülni ezt a kellemetlen kinézetet, akkor egyszerűen ne húzd a frufrudra. Így sokkal lezserebben fog állni.

frufru

 

Hullámos haj

A legegyszerűbb és legnépszerűbb sapkás fizura a hullámos haj. Ha ezt egy elegáns sapkával kombinálod, akkor biztos, hogy hibátlan és hatásos lesz a megjelenésed. Ennek elérése érdekében egy hajsütővassal göndörítsd be a tincseidet, ha kíméletesebb módszereknél maradunk, akkor hajcsavarókkal vagy fonással is ugyanolyan remek hatást érhetsz el. Ha még egy kis hajfixálóval is megspékeled, akkor a sapka levétele után is életben marad a frizurád, csak borzold össze az ujjaiddal.

hullámos

 

Lófarok

Mivel idén az alacsonyan, egészen a nyaknál megkötött lófarok a divat, ideális sapkával kombinálva is. Ha nem szeretnél úgy festeni, mint egy 10 éves kisfiú, akkor elöl válassz le néhány tincset, és máris bájos megjelenést kölcsönöz. Ha hosszú a hajad, akkor ne maradj a sima lófaroknál, próbálj ki kreatív megoldásokat is.

lófarok

 

Fonatok

A hajfonás sosem megy ki a divatból, számtalan technikával és formában elkészíthető, mindig megújítható hajviselet. Ráadásul akkor is jól mutat, ha levetted a sapkád, mivel megakadályozza, hogy kócolódjon a hajad. Ha mégis megtörténne, nem probléma, mivel divatos a kócos, bohókás haj. Viszont akkor jobb, ha eleve a laza fonatoknál maradsz, így megmarad az összhang. A klasszikus francia fonást mindenki ismeri, de próbálj ki más technikákat is, hidd el, nem sokkal bonyolultabbak, és nagyon jól mutatnak. Kombinálhatsz egyszerre többfélét, nem marad el a hatása.

fonás

 

Hátratűzés, dupla fonat

Válassz le mindkét oldalon a homlokodnál egy-egy tincset, fond be, és kösd meg hátul. Egyszerű és nagyszerű frizura, ami nem csak csinos, de nagyon jól lefogja a kiengedett hajtincseket a sapka alatti kócolódástól.

duplafonat

 

Fejpánt

A sapka mellett meg kell említenünk a fejpántot is, mivel ha nem olyan borongós az idő, elég csak a füleinket takarni. Nem mellesleg nagyon csinos darabokat lehet kapni. Ellenben a sapkával, feltűzheted a hajadat a fejtetődre. Jöhetnek a kontyok, magas copfok.

fejpántok

9 őszi frizura ötlet Egyszerűen elkészíthető, csodaszép frizurák egyenesen a kifutóról.
A Google rejtett trükkjei Google trükköket gyűjtöttünk össze, amik között biztos találsz olyat, amit még nem ismertél.
Ezt a 6 idióta találmányt midenképp látnod kell Minden jó ötletre jut egy rossz is. Most a rosszak közül gyűjtöttünk össze párat.
Különös újévváró szokások a nagyvilágban Vicces újévi szokásokat és babonákat mutatunk a föld minden tájáról. Némelyiket el sem fogod hinni!
15 ajándék ötlet férfiaknak Nem könnyű jó ajándékkal meglepni a férfiakat. Mutatunk vicceset, hasznosat, hogy biztos legyen az öröm.
Kosárfonás újságpapírból – garantáltan az új hobbid lesz! Nagyszerű újrahasznosítási technikát ismerhetsz meg, és még az is lehet, hogy a téli estékre új hobbit találsz.
8 különleges újszülött köszöntő szokás A köldökzsinór és a babahaj misztikus jelentőségétől a babaviadalig.
Mi értelme volt átállítani az órát? A szervezetünkre és a pénztárcánkra is hatással van az óraátállítás. De mekkora az előnye a hátrányokhoz képest?
Hatásos ébresztés, hogy könnyebben ébredj Androidos ébresztő alkalmazásokat teszteltünk, hogy könnyebb legyen a reggel.