Így dilemmáznak a pasik összeköltözés idején

Minden párkapcsolatban vannak olyan pillanatok, amelyeket nem győzünk kivárni. Az egyik ilyen nagy esemény az összeköltözés, ami mérföldkövet jelent egy pár életében, ám ha a nagy pillanat elérkezik, egy kapcsolat alapjaiban változik meg, amit általában a pasik nem mindig viselnek könnyen. Ahogy a téma előkerül, azonnal azt kell tapasztalnunk, hogy kézzel-lábbal tiltakoznak az összebútorozás ellen, és sokszor homokba dugják a fejüket. De mielőtt még túlságosan aggódni kezdenénk, járjunk utána, mi okozhatja a pasiknál ezt a struccpolitikát.

 

Rossz emlékek

Sajnos számtalan helyzetben előfordul, hogy az ember a gyermekkorából hozott rossz és negatív tapasztalatok vagy emlékek miatt nem tud érvényesülni a saját, önálló életében. Így vannak ezzel a férfiak is, akik olykor szüleik mintája alapján, vagy saját, rossz párkapcsolati tapasztalatok miatt nem merik bevállalni az összeköltözéssel járó kockázatokat. Aki egyszer már játszott a tűzzel és megégette magát, az legközelebb óvatosabb lesz, így a pasik gyakran félnek az újabb kudarcoktól. 

 

Függetlenségi vágy

Az agglegények élete könnyű, laza és szabad. Amíg a férfiak egyedül élnek, akkor mosogatnak el, amikor akarnak, oda dobják a szennyes ruhát, ahová csak akarják, és annyi meccset tudnak megnézni a haverokkal a plazma tv-n, hideg sört szürcsölgetve, amennyit nem szégyellnek. Ám ennek az édes életnek azonnal vége szakad, ha összebútorozol a kedveseddel. A pasik bizony félnek ezektől a változásoktól, és nehezükre esik megbirkózni az érzéssel, hogy a focit és a haverokat lassan felváltják a romantikus filmek és az esti közös vacsorák.

0

 

Pánik a felelősségtől

Az összeköltözés a férfiak számára egyet jelent a közelgő házasság és a gyermekvállalás gondolatával. Természetesen ezért jó néhányan pánikba esnek, hiszen sok férfi nem készül fel a felelősségteljes családapa életmódra, és mivel teljesen bepánikolnak az elkötelezettség gondolatától, fejvesztve menekülnek a költözés szó hallatán.

 

Anyuci pici fia

Manapság a legtöbb férfi képtelen hamar elszakadni a szülői háztól és az anyai gondoskodás biztonságától. Az édesanyák általában imádnak gondoskodni a kisfiúkról, és mindent megtesznek a kényelmük érdekében. A pasik erről sajnos nehezen tudnak lemondani, így az összeköltözés számukra a végét jelentené ennek az idilli anyai kényeztetésnek. Számunkra pedig marad a kérdés: érdemes-e erőltetnünk az összeköltözést egy olyan férfival, aki a leendő anyósunk szoknyájához ragadt? Nem biztos!

753x440

 

Aktuális problémák

Ha az összeköltözés időszakában sokat vitatkoztok, feszültebbek vagytok, akkor ne lepődj meg, ha a pasid nem repked örömében az összebútorozás hallatán. Amíg külön éltek, „hátat tudtok egymásnak fordítani” egy-egy vita alkalmával, van esélyetek külön lecsörögni, ha véletlenül összekapnátok. De ha már közös lakásban éltek, folyamatosan egymásba „ütköztök”. A férfiak nagy része nem bízik 100 %-osan a kapcsolat jövőjében, így nem biztos, hogy jó ötletnek tartja a közös életet, ha folyamatosan szívjátok egymás vérét. Kell az a bizonyos „plusz” érzete, hogy a párod közös fészekre vágyjon veled!

56

 

Minden kezdet nehéz, de ha a pasidnak igazán komolyak a szándékai veled, akkor nem fogja elijeszteni a költözés gondolata, és még arra is hajlandó lesz, hogy lakástól lakásig cipelje a holmitokat. És mindezt csakis a te kedvedért!

Kiakasztó szakítós pasi dumák, amiket jobb, ha elkerülsz A szakítás fájó dolog, de ha a pasid egy mondvacsinált indokkal áll elő, akkor az már kész katasztrófa!
Egy csipetnyi varázslat fűszernyelven A fűszerek nem csak a főzésben lehetnek a segítségedre! Mutatjuk, mit tudnak még!
Malacfarok, méz és tojás – így leszel szerencsés 2016-ban! Kutattunk egy kicsit hazánkban, és csak kapkodtuk a fejünket, a sok újévi szokás hallatán!
Csináld magad – kreatív adventi koszorúk az ünnepekre Itt az idő előkapni a ragasztópisztolyt és alkotni valami szépet! Kreatív ötleteket mutatunk.
Hihetetlen szakmák, amiktől tátva marad a szád A sablonosság már a múlté! Itt vannak a különc és bizarr foglalkozások, amiken te is meglepődsz majd!
5 tipikus kolléga, akit te is jól ismersz Minden munkahelyen találni olyan karaktereket, akik mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. De vajon ki a legfárasztóbb?
Varázsolj te is karácsonyi hangulatot az ünnepi asztalra! Legyen hagyományos, modern vagy bohém, a kreatív dekorációkból idén sem lesz hiány!
Itt a tojás, hol a tojás? – Húsvéti mókázás a köbön! Nincs ötleted, mivel foglald le a kicsiket a hosszú hétvégén? Segítünk!
Kávéról a kávéimádóknak –avagy érdekességek a “koffeinkirályról” Felnyitottuk a kávé-aktákat és számos érdekes dolgot találtunk.