Kiakasztó szakítós pasi dumák, amiket jobb, ha elkerülsz

Bátran állíthatjuk, hogy a szerelem az egyik legszebb dolog a világon. Leereszkedik a rózsaszín köd, minden cukormázba borul, és attól a perctől kezdve, se nem látunk, se nem hallunk. Olykor az egész párkapcsolatunk alatt egy képzeletbeli “szerelemszigeten” süttetjük a hasunkat, “boldogságkoktélokat” szürcsölve, és észre sem vesszük, hogy a háttérben már omladozik a délibábunk. Ilyenkor aztán jöhet a dráma, a sírás, a papír-zsebkendő hegyek, amiket a szakítás utáni dilemma tartogat számunkra.

 

Éppen ezért nem mindegy, hogyan is vetünk véget a kapcsolatunknak. Trükközni és hantázni mindig lehet, de azért mégiscsak jobb az egyenes út. De mi van, ha a férfiak ezt teljesen másképp gondolják? Nekik olykor elég egy nyakatekert, abszolút értelmetlen indok, és már tovább is állnak. Elégedjünk meg a sablonos szakítós dumákkal? Na, még mit nem!

87 (1)

 

Túl jó vagy nekem

Ha túl jó vagy a pasidnak, fenn áll a kérdés: miért akar elhagyni? Ez egy igazán sablonos és teljesen logikátlan érv, amit a pasik fel tudnak hozni mentségükre. Ha valaki jó, és minden tőle telhetőt megtesz a kapcsolata fenntartásáért, akkor nem éppen azt érdemelné, hogy kiadják az útját. Sőt! Ha a párod ilyen indokkal áll elő, akkor adj hálát az égnek, hogy túl akar lépni rajtad, mert ezzel a döntésével csak neked tesz jót!

 

Most a karrierem az első

Azt mindannyian elismerhetjük, hogy a karrier egyre több ember számára fontos, és a munka világának ingoványos talaján mindenki harcol a jobb beosztásért. De ezért szakítsunk életünk párjával? Abszolút felesleges, hiszen, ha biztos érzelmi háttér áll mögöttünk, a munka is sokkal jobban megy. Ha pedig a pasid a karriert választja helyetted, és nem tudja megtalálni az arany középutat, akkor jobb, ha te is odébb állsz!

 

87 (4)

 

Még nem készültem fel egy komoly kapcsolatra

Ha a pasink nem áll készen egy komoly kapcsolatra, akkor miért rabolta eddig az időnket? Nekünk számtalan dologra oda kell figyelni, hiszen a biológiai óránk is folyamatosan ketyeg, nem beszélve arról, hogy nem szeretnénk vénlányok sem maradni. Ebben a szituációban arról lehet szó, hogy a párunk rájött, hogy mást akar, vagy csak megunta az egész kötöttséget és újra szabad akar lenni. Ágyő, nagyő!

87 (3)

 

Túlságosan megijeszt, ahogy szeretlek

Ez a mondat már önmagában is sántít. A szerelem érzése jó dolog, és aki szerelmes, az inkább élvezi az ezzel járó örömöt és boldogságot, nem pedig megijed az érzéstől. Ebben az esetben, ha az érzelmek tényleg erősek, akkor teljesen ésszerűtlen a szakítás mindkét fél részéről. Ez a mondat is csak egy sablonos és pocsék szakítós szöveg.

 

Még ki kell élnem magam

A férfiak népszerű és slágerszövege ez, amitől mi nők fejvesztve menekülünk. Általában akkor halljuk a pasink szájából ezt a dumát, amikor már a gyermekvállalásról és a komoly tervekről szövögetjük az álmokat, ő pedig megijed, és bedobja a törölközőt. Ha menni akar, hát menjen! Ha tényleg komolyak a szándékai, később úgyis visszatalál hozzánk. Akkor pedig már mi dönthetjük el, hogyan tovább.

87 (5)

 

Ha szerencsénk van, az általunk választott pasi egyenesen a szemünkbe mondja a szakítás valódi okát, és megkímél minket ezektől a sablonos szakítós dumáktól. De ha mégsem, akkor se adjuk fel! Az igaz szerelem valahol létezik, és biztos vagyok benne, hogy megéri várnunk rá!

Így dilemmáznak a pasik összeköltözés idején Ha végre elérkezik az összebútorozás ideje, a férfiak vészjelzője rohamosan villogni kezd!
Ex-elni vagy nem ex-elni, avagy a volt pasi újra színre lép Szakítás után a nők vagy felírják a veszteség listájukra a pasit, vagy tovább barátkoznak vele. Ami nem mindig jó ötlet.
Egy csipetnyi varázslat fűszernyelven A fűszerek nem csak a főzésben lehetnek a segítségedre! Mutatjuk, mit tudnak még!
Malacfarok, méz és tojás – így leszel szerencsés 2016-ban! Kutattunk egy kicsit hazánkban, és csak kapkodtuk a fejünket, a sok újévi szokás hallatán!
Hihetetlen szakmák, amiktől tátva marad a szád A sablonosság már a múlté! Itt vannak a különc és bizarr foglalkozások, amiken te is meglepődsz majd!
5 tipikus kolléga, akit te is jól ismersz Minden munkahelyen találni olyan karaktereket, akik mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. De vajon ki a legfárasztóbb?
Varázsolj te is karácsonyi hangulatot az ünnepi asztalra! Legyen hagyományos, modern vagy bohém, a kreatív dekorációkból idén sem lesz hiány!
Ragyogj királynőként az év utolsó napján is! Ha már nincs idő manikűröshöz rohanni, ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást! Íme a szilveszteri körömtrend.
Karácsonyi nyomozás: Hol lehetnek most kedvenc ünnepi hőseink? Van, aki elzüllött, van, aki politizál, de senki se fér a bőrébe! Mi lett kedvenc karácsonyi filmhőseinkből?