Készíts sálat saját kezűleg, szuper gyorsan!

Végre itt a sálszezon, jöhetnek a szebbnél szebb nyakmelegítő darabok. Egyre nagyobb divat saját kezűleg készíteni a ruhákat. Aki szeret ügyeskedni, vagy csak egyedi sálat szeretne, annak itt van pár szuper DIY ötlet.

6a00d8358081ff69e2017ee5f3a27a970d-800wi

 

Felsőből sál

A csősál pár éve robbant be a divatba, azóta szinte mindenki ezt hordja. Igaz, könnyű felhúzni, nem kell órákig igazítgatni, hogy jól álljon, csak bújjunk bele. Számos üzletben kaphatóak, de ha egyedi darabot szeretnénk, arra is van mód, és még varrótanfolyamot sem kell hozzá végezni. Nincs is másra szükségünk, mint egy régi ruhára vagy felsőre és egy ollóra. Fogjuk a ruhát, és vágjunk belőle egy akkora részt, amekkorának szeretnénk a körsálat, és kész is. Aki szeretné, elszegheti a levágott szépet, vagy feldobhatja gombokkal, esetleg szalaggal. Szupergyors és szuper egyszerű. Akár még kapucniként is használhatjuk.

 

Rojtos sál

Mint már megtanultuk, semmit sem szabad kidobni, hiszen később még hasznát vehetjük. Ez a szabály erre a DIY-ra tökéletesen igaz. Nem kell más hozzá, mint egy régi póló, amit már nem hordunk, és egy éles olló. Terítsük ki a pólót, vágjunk le egy szélesebb darabot belőle, a körsálhoz hasonlóan. Alulról vagdossuk be az anyagot, a csíkok kb. 1 cm szélesek legyenek. Ezután ha szeretnénk, minden rojt végére kössünk egy csomót, és kicsit húzgáljuk meg őket, hogy az anyag jól álljon. Fordítsuk ki az anyagot, majd a rojt nélküli oldalt tekerjük fel, majd óvatosan fordítsuk a színére vissza, és kész is.

fbedhbehbe

 

Fonal sál

A fonalból készített nyakmelegítők is szuper gyorsan elkészíthetőek. Ehhez nem lesz másra szükség, mint egy csomag vastagabb fonalra, és a saját két kezünkre. Ez a művelet egy csomózási technikán alapul, és különösebb kézügyességet nem igényel. Szuper jól néz ki, és egy tökéletes karácsonyi ajándék is lehet. Nézzük hogyan készül!


Ezekkel az egyedi sálakkal tuti nem fogunk találkozni senki nyakában! Gyorsan és könnyedén elkészíthetőek, és még csak varrótudás sem kell hozzájuk, arról nem is beszélve, hogy a pénztárcánkat sem terhelik meg. Ajándéknak tökéletesek, és mivel saját a kezünkkel készítettük, még a siker is garantált.

Készíts egyedi telefontokot, mutatjuk hogyan Uncsi a telód? Dobd fel egy kicsit és tedd egyedivé. Itt van pár ötlet hogyan!
Így sminkelj tavasszal – mutatjuk a 2016-os tavaszi sminktrendet Hangsúlyos ajkak. A tavasz színeit most a szánkon is bátran viselhetjük. Sminktippek.
Saját készítésű fürdőbomba: garantáltan feldobja fürdőzésed! Szereted a fürdőbombákat? Készíts sajátot 10 perc alatt! Csupán egy-két alapanyag kell, és máris gyúrhatod a masszát.
Ünnepek utáni méregtelenítés: megérdemli a tested! Vége az ünnepeknek, ideje visszaállítani a testünket használható üzemmódba. Méregtelenítésre fel!
Ezek az ételek idén sem hiányozhatnak az ünnepi asztalról A karácsony nem igazán kedvez fogyókúránknak. A következő ételek kihagyhatatlan fogásai az ünnepi zabálásnak.
4 mentő ötlet ügyetlen csomagolóknak Szalagok, papírok, ragasztó, olló... Sok ember ellenségei. Most megmutatjuk, hogyan veheted fel velük a harcot!
Merjünk segíteni, ha baj van! Merjünk segíteni, mert életeket menthetünk! Nekünk néhány perc, másnak az élete múlhat rajta!
5 könnyen elkészíthető kozmetikum Gyorsan és könnyedén elkészíthető kozmetikumok. Ha szeretnéd tudni, mit teszel az arcodra.
A gólyatábort kihagyni? Na, még mit nem! Augusztus a gólyatáborok időszaka. Utánajártunk, hogy milyen a kis gólyák élete.