Íme a Star Wars 7 utolsó előzetese

A produkció új beharangozó videója a New York Giants és a Philadelphia Eagles hétfő esti meccsének félidejében debütált az Egyesült Államokban. A film iránti felfokozott érdeklődést jelzi, hogy az áprilisban megjelent második előzetesét több mint 64 millióan nézték meg a YouTube-on – írja az MTI. 

 

 

A J. J. Abrams rendezésében készült filmben újra látható lesz a régi szereposztásból Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher is. Nyár végén Lawrence Kashdan forgatókönyvíró elmondta, hogy az új epizódból kiderül majd, mi történt az elmúlt harminc év alatt, A jedi visszatér óta Luke Skywalkerrel és barátaival. Abrams pedig annyit árult el filmjéről, hogy a galaxisban továbbra sincs béke, a Birodalom hamvaiból egy új rend emelkedik fel, de szerveződik az ellenállás.

 

Vasárnap megérkezett Drew Struzan, a klasszikus Star Wars poszterek kreátorának plakátja is a mozihoz. Ami elsőre szemet szúr, hogy a rengeteg szereplő (az újak: Daisy Ridley és John Boyega) közül hiányzik Luke Skywalker, illetve a háttérben egy Halálcsillag-szerű objektum is helyet kapott. 

Star-Wars-The-Force-Awekens-Poster-Drew-Struzan

 

A filmre egyébként tegnap óta lehet jegyet elővételezni. A BBC a honlapján arról írt, hogy a brit Odeon- és Picturehouse-mozilánc online jegyirodája hétfőn egy ideig akadozott, mivel a hatalmas érdeklődés miatt összeomlott a rendszer. A Vue brit mozihálózat szóvivője azonban elmondta, hogy nézőik gond nélkül vásárolhatnak náluk online, és 90 perc alatt tízezer jegyet adtak el a hetedik Star Wars-epizódra, az utóbbi évek legjobban várt filmjére.

 

Hazánkban hétfőn 9 órától kezdődött a jegyelővétel. Nálunk is voltak problémák. A magyar Cinema City Facebook-oldalán nyugtatta meg az aggódó Csillagok háborúja-rajongókat, hogy “minden moziban, ahogy telnek a termek, újabb előadásokat nyitnak” a premier napjától kezdve. A vállalat ugyanis korábban arról számolt be, hogy a szerverek nehezen tudják kezelni az “extra túlterhelést”, ugyanis “eddig nem látott számú érdeklődő rohamozta meg egy időben a weboldalunkat, hogy jegyet vásároljon a filmre”.

 

A film Magyarországon december 18-án kerül a mozikba, addig is az Erő legyen veletek! 

Megnéztük! Az Erő újra velünk van! SPOILERMENTES! Vártuk, megérkezett, megnéztük. Ilyen volt a Star Wars: Az ébredő Erő.
Ezek voltak 2015 legjobb filmjei Előző cikkünkben megnéztük, melyik filmeket várjuk legjobban idén, most kicsit visszatekintettünk az elmúlt évre.
Ludas Matyi 66 éve verte el először Döbrögit színesben Az 1949-ben felvett első magyar színes film, a Ludas Matyi forgatása során számos nehézség adódott.
Narcos – 1. évad: Egy drogbáró felemelkedése és bukása "Inkább egy sír Kolumbiában, mint egy börtöncella az Egyesült Államokban" - Pablo Escobar
10+1 érdekesség a ma 54 éves Axl Rose-ról Az Guns N' Roses hamarosan újra összeáll eredeti felállásban. Addig is nézzünk néhány érdekes tényt az 54 éves Axl-ről.
66 éve hunyt el a Nagy Testvér megálmodója Angszoc, Gondolatrendőrség, újbeszél. Ismerősek? Ha igen, biztosan olvastál már Orwellt.
Ezeket a filmeket várjuk legjobban az idén Összegyűjtöttünk olyan filmeket, melyekre muszáj lesz beülnünk 2016-ban. Íme a lista:
Zsigmond Vilmos sajátos technikájával volt képes meghökkentő látványt nyújtani Az Oscar-díjas magyar operatőrre, Zsigmond Vilmosra emlékezünk, akinek rengeteget köszönhet a filmes szakma.
35 éves korunk egyik legtehetségesebb énekesnője Christina Aguilera ma ünnepli születésnapját. Megnéztük, hogyan lett a Disney Channel üdvöskéjéből szexi díva.