9 őszi frizura ötlet

Új évszak, új külső. A virágmintás ruhák már a szekrény mélyén lapulva várják a jövő évi napsütést. Előkerültek a vastag pulcsik, kabátok és az ősz csodálatos színei. Frissült ruházattal vágunk neki a mindennapoknak.

 

De gondolj a hajadra is! Ne várj a megújulással tavaszig! Bátran próbálj ki új frizurákat most is, hiszen az idei őszi hajdivat számos ötletet adhat.

 

 1. Alacsony copfok

Mindegy, hogy kócosan, lesimítva vagy féloldalasan viseled, a lényeg, hogy alacsonyan kösd meg a hajad, egészen a  nyakadnál. Bájos megjelenést kölcsönöz.

alacsonycopf

 

2. Magasba a hajat!

Az alacsony copfok teljes ellentétével is elkezdhetsz barátkozni, a fejtetőre tűzött hajjal. Aki kicsit merészebb típus, nyugodtan viselje alkalmakra, mert most a kifutókon is hódít a frizura. Természetesen ezt a viseletet is kombinálhatjuk sokféleképpen. Jól mutat egy fejtetőn megkötött, majd oldalra csatolt copf is, de egy fonással variált, homlok fölé rögzített konty is. Egyébként ez nem újkeletű, mivel a 60-as évek hajdivatját a magas kontyok uralták.

up top 

3. Félig lent, félig fent

Idén a kifutókon bemutatták ennek az egyszerűen elkészíthető frizurának a teljesen laza stílusban viselhető fazonját és az elegánsan kifinomult változatát is. Próbáld ki te is, ha már unod simán kiengedve hordani a hajad!

back story

 

4. Vizes hatás

Az utóbbi években a stylistok kicsit túlzásba estek a zselék és a hajolajok használatakor, ami csapzott, ápolatlannak tűnő frizurákat eredményezett, és kifutókon kívül elképzelhetetlenek voltak. Most viszont visszavettek a mennyiségből, és egyetlen leválasztott vizes hatású tinccsel értek el hajpánt hatást, amit már te is kipróbálhatsz.

 vizes hatás

 

5. Hullámok! Hullámok! Hullámok!

Úgy tűnik a stílusszakértőket együttesen megnyerte a tavaszi bohém, hullámos hajdivat, mivel őszre is megszavazták. Törekedj a természetességre, hogy úgy tűnjön, mintha csak nedvesen befonott hajjal aludtál volna.

 hullámos haj

 

6. Francia csavar

Az elegáns, nagypolgári , klasszikus francia csavart frizuráknak idén ősszel egy fiatalosabb, vagányabb formáját alkották meg a mesterfodrászok. Készítsd el egyszerűen, mintha épp zuhanyozi indulnál vagy egyesítsd a lazaságot kócossággal és fonatokkal! Rögzítsd egy nagyobb hajtűvel a tökéletes végeredmény érdekében!

 csavart haj

 

7. Hajválaszték

Valójában nem sok lehetőségünk van a hajválaszték változtatására, középen vagy oldalt. De tavasszal és nyáron is a 70-es évek által ihletett középen elválasztott haj dominált. Most viszont újra visszatértek az egészen mély oldalválasztékok.

hajválaszték

 

8. Csomózz!

A konty már a múlté, mostantól csomózd a hajad. Ha kevés időd marad a hajadra, akkor is pompás frizura a végeredmény.

csomók 

9. Kiegészítők

A divatheteken láthattunk szalagot, csatokat, fémes kiegészítőket is a modellek hajában, de ami igazán hódított az a bőr. Ha még nincs, szerezz be néhány darabot, és dobd fel a hajad vele.

kiegészitők

Mutatjuk, melyek a trendi frizurák 2015-ben Változtatnál a külsődön? Új frizurát szeretnél? Ha követni akarod a divatot, akkor ezekből a frizurákból választhatsz.
A legizgalmasabb téli frizurák Hogy ne legyen unalmas a sapka alatt a haj, mutatunk néhány ötletet téli frizurákhoz.
Varázsolj ünnepi illatokat az otthonodba! Miért költenél légfrissítőkre, mikor minden kéznél van ahhoz, hogy csodás illatokat varázsolj?
A Google rejtett trükkjei Google trükköket gyűjtöttünk össze, amik között biztos találsz olyat, amit még nem ismertél.
Ezt a 6 idióta találmányt midenképp látnod kell Minden jó ötletre jut egy rossz is. Most a rosszak közül gyűjtöttünk össze párat.
Egyre vonzóbb energiaforrás a Nap Környezetkímélő megoldásokban kell gondolkodnunk hosszútávon, és a napenergia bizonyul az egyik legjobb energiaforrásnak.
Baja tehetségei: Faldum Gábor – triatlon Hétéves kora óta sportol, három világkupa dobogós érme már az övé, de még nagyobb lehetőségek várnak rá.
Biológiai gyógyszerek – Biotechnológia a gyógyszeriparban A tünetek kezelése helyett a fő problémát célozza meg a gyógyszeripar csúcsterméke.
Különös újévváró szokások a nagyvilágban Vicces újévi szokásokat és babonákat mutatunk a föld minden tájáról. Némelyiket el sem fogod hinni!