Megkérdeztük: Örülnél egy jégcsarnoknak Baján?

A szeptember végén tartott képviselő-testületi ülésen felvetődött, hogy jégcsarnok épülne Baján. A létesítmény részben állami pénzből valósulhatna meg, a város egyelőre telket biztosítana a fejlesztéshez, melynek határozatát a képviselők megszavazták. Kíváncsiak voltunk a véleményetekre, örülnétek-e a jégcsarnoknak.   

 

Panna: Örülnék neki, mert nagyon szeretek jégkorizni. Tavaly tanultam meg a bátyám segítségével. Jó lenne, ha az év többi részében is csúszkálhatnék, mert nagyon jól érzem magam a pályán. 

20151013_154712

Panna

Ferenc: Jó ötletnek tartom, hiszen télen kevés sportolási lehetőség adódik, így legalább a gyerekeknek is lesz hasznos elfoglaltságuk, nem az utcán lődörögnek majd. 

12165068_1053946881291146_1187621739_o

Ferenc

Bianka: Szeretném, ha Bajára is csinálnának, mert akkor nem kéne mindig átjárnunk Szegedre vagy Pécsre! Imádok korizni, már régóta tudok, nagyon örülnék neki. 

20151013_131903

Bianka

Gábor arcát nem vállalta ugyan, de véleményét nem rejtette véka alá: Nem értem, hogy miért nem egy értelmesebb fejlesztésen gondolkodnak. Jégkorcsolyázni kevesen tudnak, viszont az uszoda már majdhogynem összedől, és a medencék is kicsik. Több értelmét látnám egy nagyobb uszodának! 

 

A megkérdezettek túlnyomó része üdvözölné a fejlesztést, hiszen ahogy azt egy idős úr is megfogalmazta:”Abból sosem származhat baj, ha az embereknek van hol sportolniuk”.

“Jó úton haladunk, egy jó cél érdekében” (+ látványtervek) Utánajártunk, hogy áll jelenleg a jégcsarnok projektje. Ferenczi Gellértnél kérdezősködtünk.
Megkérdeztük: Mit gondol a Hosszú Katinka-botrányról? Nemzeti hős vagy követelőző sztársportoló? A vélemények megoszlanak.
Baja tehetségei: Faldum Gábor – triatlon Hétéves kora óta sportol, három világkupa dobogós érme már az övé, de még nagyobb lehetőségek várnak rá.
Megkérdeztük: Hosszú Katinka Sportuszoda – Mit szólnál a névadáshoz? Világbajnok úszólánya van a városnak. Miért ne nevezhetnénk el róla az uszodánkat? Kiderítettük, mit gondoltok erről.
Baja tehetségei: Huszák Bálint Az alternatív hajtású autók nagy szerephez jutnak majd a jövőben, akár ennek a bajai srácnak a segítségével.
“A hungarikum a magyar nemzet csúcsteljesítménye” Siker: Hungarikum lett a bajai halászlé. De ez miért jó nekünk, bajaiaknak? Vedelek Norbertet kérdeztük.
Bajai tehetségei: Gálos Roland – ökölvívó A fiatal ökölvívó legfőbb célja, hogy kijusson a jövő évi olimpiára. Gálos Rolanddal beszélgettünk.
Megyei Príma Díj 2015 jelölt: Dr. Munczig Dénesné Bemutatjuk a bajai kötődésű Príma Díj jelölteket. Elsőként Dr. Munczig Dénesnével beszélgettünk.
Rossz szezont zártak a horgászok A különösen hosszan tartó alacsony vízállás és a meleg lenullázta a horgászatot a Sugovicán. Petrity Györgyöt kérdeztük.