Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül!

Az utaskísérő (Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant) amerikai vígjáték Larry Gaye-ről szól. Nevének fura hangzása ellenére nem meleg, sőt!

 

Larry egy igazi “casanova” légi utaskísérő, aki a legmenőbb a szakmában és az ágyban. Igaz, annyi esze sincs, mint egy marék lepkének, de nem is ezért imádják a nők. Amikor a karrierje – többi kollégájával együtt – veszélybe kerül, megmutatja, hogy nincs az a meleg helyzet, ahol ne találná fel magát és ne hagyna maga után elégedett utasokat, akárcsak a repülőgép kondenzcsíkja.

Larry Gaye_6

Larry Gaye – részlet

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem utaskísérő, hanem pilóta szeretett volna lenni, ám nem ment át az alkalmassági vizsgán, és ez a kudarc a mai napig kísérti. Ráadásul újabb kihívás elé néz: a légitársaság új típusú robot-stewardesseket tesztel, amik idővel leválthatnák őt és kollégáit. Larrynek tehát be kell bizonyítania, hogy többet ér, mint egy cyborg-utaskísérő, bármilyen formás kebleket is terveztek azoknak.

Részlet a filmből

Részlet a filmből

 Az amerikai vígjáték október 29-én érkezik a hazai mozikba.

 

Snowden – Várni kell még Oliver Stone új filmjére Az Oliver Stone által rendezett Snowden című amerikai életrajzi dráma decemberre várt bemutatóját januárra halasztották.
Szerelem számkorlátok nélkül Az Egy őrült pillanat című film már látható a mozikban.
Habzik a Sugovica vize A Vízügyi Igazgatóság elmondása alapján a habzás természetes és mesterséges jelenség is lehet.
Az új optikai hálózat 30 Mbit/s feletti sebességet biztosít Befejeződött a optikai körzethálózat fejlesztése. A lakosok már rácsatlakozhatnak a gyors netre.
Megvan az első havas világkupa – Gyarmati Panka sporttörténelmet írt Gyarmati Panka a hódeszkás világkupa-sorozat kaliforniai versenyén trükkös akadályversenyt nyert.
Jövő idő: Mi lesz, ha lecserélnek egy gépre? A gépek és robotok térhódítása már elkezdődött. A hatásuk egyre inkább érzékelhető lesz a munkaerőpiacon.
A Google rejtett trükkjei Google trükköket gyűjtöttünk össze, amik között biztos találsz olyat, amit még nem ismertél.
Kedvenc 2015-ös magyar klipjeink Nemcsak a magyar filmek érdemelnek több szót, a magyar klipek is. Ezek voltak a legmenőbbek tavaly.
Egyre olcsóbb a hús és a tej, miközben a gyümölcsök drágulnak Az árak változását a termelői árakon figyelték meg, de ezek kihatnak a kiskereskedelmi árakra is.