Izgalmas program vasárnapra: Jubileumi Évadnyitó Kavalkád

2015. október 4-én, vasárnap egész napos családi programokkal várja az érdeklődőket a 20. jubileumi évadát ünneplő Bajai Fiatalok Színháza és a Baja Marketing Kft., a Petőfi-szigeten, az újonnan felújított Turisztikai Központban. Az eseményről előzetesen Ottmár Attilát kérdeztük.

11637955_1134901599870053_356569256_n

 

 Mi a rendezvény célja? 

Elsődleges célunk, hogy a Bajai Fiatalok Színháza, illetve a Baja Marketing Kft. színházi programjait népszerűsítsük. A mi esetünkben a társulat 20. jubileumi évadának teljes műsorát ismertetjük majd. Szeretnék minél szélesebb közönségréteget megmozgatni, úgy szerveztük a rendezvényt, hogy az óvódásoktól egészen a nyugdíjasokig megtalálja mindenki a számára kedves programot. 

Milyen programokkal várjátok a kilátogatókat? 

10 órától 14 óráig egy színházi rajzversenyt rendezünk gyerekeknek, amin óvódások és általános iskolások vehetnek részt, különböző nyereményekért. 12:30-13:30-ig egy vidám drámajátékos foglalkozást tartunk 8-18 év közötti fiataloknak. Valamint lesz lehetőség – 13:45-15:15-ig- egy közös tánctanulásra is, a Bajai Fiatalok Színházának táncosaival. A média képviselőit egy sajtótájékoztató keretében tájékoztatjuk  a színházi programjainkról. A nap fő eseménye pedig az évadnyitó ünnepség lesz, amelyen énekes és táncos produkciókat is láthat majd a közönség. Továbbá tartunk még egy nagyon szép jelmezbemutatót, a 20 év alatt felgyülemlett jelmezraktárunkból. 

 Kvízjátékot is hirdettetek.

Igen, a nap folyamán részt vehetnek majd az érdeklődők egy játékos kvízen, melynek kitöltői között páros belépőket sorsolunk ki a Bajai Fiatalok Színháza őszi előadásaira. 

Az állandó programok mellett a gyerekeket arcfestéssel, csillámtetoválás készítéssel, színházi sminkkeléssel és mesejáték vetítésekkel várják a szervezők. A rendezvényen a részvétel teljesen ingyenes! 

12032804_1185632984796914_5485739959483431857_o

Mi is ott voltunk a Jubileumi Évadnyitó Kavalkádon! Mi sem hagyhattuk ki vasárnap ezt a remek és színes családi programot. Mutatjuk, mi mindent láttunk!
Kulisszák mögött a Bajai Fiatalok Színházával (+ galéria) Pillants a függöny mögé: Így zajlik a főpróbahét egy színház társulatának életében.
“Gyere velünk egy gemenci sétára!” Kb. 9,1 km hosszúságú túrán vehetnek részt az érdeklődők a Bodor Árpád emlékére szervezett túrán.
Legendás filmet visz színpadra a Bajai Fiatalok Színháza Lázasan folynak a próbák az izgalmasnak ígérkező új színdarabra. A részletekbe Ottmár Attila avatott be minket.
Ahol már a féket nyomnád, ott még gázt ad! (+hang, +video) Nyereményjátékunk kapcsán mi is beültünk Vizin Tamás Lotusába. Felejthetetlen élmény volt. Fókuszban a Lotus.
Baja tehetségei: Agócs Nóra – tánc E heti bajai tehetségünk akkor érzi magát a legjobban, ha a táncnak hódolhat. Nem is csoda ez, hiszen vérbeli táncművész!
A legtisztább a piacon, mégis keveset eszünk belőle Nem könnyű manapság méhésznek lenni. Gégény Benjamint, a Baja és Körzete Méhész Klub Egyesület kérdeztük a szakmáról.
Jubileumi 20. színházi évad – interjú Ottmár Attilával 20 éves a Bajai Fiatalok Színháza. Vezetőjük beszélt az elmúlt időszakról, közösségről és az idei évadról.
Hamarosan: Kisvasutak országos napja Szeptember 12-én immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre eme népszerű esemény, ezúttal a mi Gemencünk területén.