Bizarr esetek a plasztika világából

Amikor az ember a plasztikai műtét szókapcsolattal találkozik, manapság már a szeme sem rebben. Hiszen olyan világot élünk, ahol lassan már mindenki kés alá fekszik jogos vagy mondvacsinált indokkal. Természetesen bőven akad olyan eset, ahol valamilyen egészségügyi vagy lelki problémát orvosol egy-egy korrekciós műtét. Ám akadnak olyanok is, akik már sokkoló eredményeket produkálnak.
Az ember nap mint nap elvárások tömkelegébe ütközik, ami sokakban ébreszthet kisebbség érzetet. Talán ez lehet az egyik gyökere annak, hogy valaki a plasztikai műtétek “hálójában ragad” és túlságosan eredeti ötletekkel vezérelve szabatja át magát, a számára tökéletesnek hitt kép mintájára. De hová vezet mindez? 

 

Nos, a helyzet már néhol tényleg drasztikussá vált, hiszen vannak olyan különcök, akik idejüket, pénztárcájukat nem kímélve küzdenek meg a fájdalmas műtétekkel, csakhogy elérjék a megálmodott képet. Ismerkedjünk meg néhányukkal!

 

A Kardashian fanatikus

 

Jordan James Parke igazán hűséges rajongónak mondhatja magát, hiszen annyira szereti a botrányhősnő Kim Kardashiant, hogy a kedvéért még a saját arcát is átoperáltatta. Jordan 150.000 dollárt, vagyis 37 millió forintot költött – eddig – arra, hogy úgy nézhessen ki, mint kedvenc híressége. A férfi egy amerikai napilapnak adott interjúban elárulta, hogy jókat szokott nevetni azon, amikor agyonplasztikázott rémségnek csúfolják, mert szerinte, ha nem így lenne, akkor vissza is kérhetné a műtétek árát. Hogy valóban sikerült –e hasonlítania Kimre, azt mindenki döntse el maga.

 

001 (4)

Jordan és Kim. Mint két tojás.

 

Superman is köztünk jár

 

Úgy tűnik, hogy a szuperhősös filmek is megtették a hatásukat, hiszen a 37 éves Herbert Chavez semmi másra nem vágyott jobban, minthogy Superman bőrébe bújhasson, még akkor is, ha ez 18 évébe került. A férfi már túl van több zsírleszíváson, orr- és állkapocs plasztikán, barna szemét vibráló kékre cserélte és még a bőrét is kifehérítette. Nem semmi, igaz? Sőt, ez az egész több mint 4 ezer fontjába (kb.  1.8 millió forint)került. És ez még korántsem a teljes történet! Az élő Superman acélizmokra is vágyott, amitől már orvosai is elszörnyedtek, hiszen az áhított izmok érdekében Herbert egy MesoLipo nevű töltőanyagot adatott be magának intravénásan, ami az USA-ban egy illegális szer. A befecskendezett anyagtól szexis izmokat remélt, de helyettük eddig csak ronda puklik nőttek a testén. Mi lesz így veled Superman?

 

001 (3)

Chavez gyerekként és Supermanként

 

 A legendás Barbie

 

Valeria Lukyanova, más néven az Élő Barbie sokak számára ismerős lehet, hiszen a lány valóban a megszólalásig hasonlít kedvenc játék babáinkra. Bár számtalan vetélytársa akad a plasztik világban, mégis őt tartják a legjobb Barbie-utánzatnak. Számos botrányba keveredett furcsa külseje miatt, lakása előtt is megtámadták, ahol súlyos sérülésekkel került kórházba. Valeria egyébként váltig állítja, hogy szépsége a természet ajándéka, és csupán a melleit operáltatta meg. Elhisszük ezt neki?

 

001 (1)

Igen, ő él, nem egy bábu.

 

A Ken-klón

 

Justin Jedlica az egyik legelszántabb fanatikus, aki eddig is folyamatosan sokkolta a netezőket hihetetlen hobbijával. A szlovák férfi ugyanis már több mint 190 műtéten esett át, hogy úgy nézzen ki, mint Ken. Még az sem riasztotta vissza, hogy egyik műtétje alkalmával majdnem megvakult, sőt képes volt 4 darab plasztik implantátumot helyeztetni a hátába, hogy olyan izmos legyen, mint az eredeti Ken babáé. 

 

001 (2)

Ken baba

 

Amint látjuk, a plasztikai műtétekben és hóbortos esetekben nincs hiány, és valószínűleg a modern, folyamatosan fejlődő orvostudománynak köszönhetően még jó ideig találkozni fogunk hasonlóan bizarr történetekkel. Úgyhogy nyissuk ki jól a szemünket, hátha egyszer szembe jön az utcán Barbie vagy Ken, hiszen tudjuk, minden megtörténhet!

Hihetetlen szakmák, amiktől tátva marad a szád A sablonosság már a múlté! Itt vannak a különc és bizarr foglalkozások, amiken te is meglepődsz majd!
Egy csipetnyi varázslat fűszernyelven A fűszerek nem csak a főzésben lehetnek a segítségedre! Mutatjuk, mit tudnak még!
Malacfarok, méz és tojás – így leszel szerencsés 2016-ban! Kutattunk egy kicsit hazánkban, és csak kapkodtuk a fejünket, a sok újévi szokás hallatán!
Kiakasztó szakítós pasi dumák, amiket jobb, ha elkerülsz A szakítás fájó dolog, de ha a pasid egy mondvacsinált indokkal áll elő, akkor az már kész katasztrófa!
5 tipikus kolléga, akit te is jól ismersz Minden munkahelyen találni olyan karaktereket, akik mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. De vajon ki a legfárasztóbb?
Rémséges finomságok Halloweenre Akár otthon, akár egy halloweeni partyra is könnyen elkészíthetőek ezek a vicces és rémesen finom harapnivalók!
Különleges esküvői szokások a nagyvilágban Minden menyasszony egyforma? Tévedés! Mutatjuk, hogy kultúránként milyen eltérő lehet az a bizonyos nagy nap!
Állati kánikula Íme pár hasznos információ, amire minden gazdinak oda kell figyelnie a forró nyári napokon! (+ kutyabarát strand térkép)
Ettől megáll az ész! – furcsa törvények a nagyvilágban A törvényhozók néha a fejükre esnek! Jönnek a legelképesztőbb szabályok innen és túl