Óriási Scooter bulival indított az idei SZIN!

Napsütéssel és fergeteges koncertekkel rajtolt el hétfőn – az idén először hat napos – Szegedi Ifjúsági Napok. A fesztiválozók kihasználták a plusz napot, ugyanis már akkor több mint 15 ezren buliztak a SZIN-en. Az időjárás is kegyeibe fogadta a nyár utolsó nagy fesztiválját, ugyanis az előző napok esőzései után a közel 30 foknak és a napsütésnek köszönhetően nagyrészt felszáradt az Újszegedi Partfürdő területe.

 

Az első fesztiválozók kicsivel 14 óra után léphették át a kaput, és foglalhatták el a legjobb sátorhelyeket. A sátrak gombamód nőttek a Tisza partján, majd a munka végeztével elkezdtek fogyni a jól megérdemelt hűsítő italok is.

szegediifjusaginapok2

 

Az első nap 16 órakor a Live Arénában az Uprize nyitotta meg a koncertek sorát. Eközben a zenekarok már hangoltak a Nagyszínpadon, ahol a ThaShudras volt az első fellépő. Késő délutánra megtelt a Nagyszínpad előtti tér fiatalokkal, akik alig várták, hogy a WellHello énekesei mikrofont ragadjanak. Aki nem az #elnöki fellépést választotta, az a Live Arénában a Magashegyi Underground koncertjét élvezhette, a Mizo Színpadon pedig Nagy Feró és a Beatrice várta a nosztalgiázni vágyókat a jól ismert slágerekkel.

 

A hétfői nap legnagyobb durranása egyértelműen a fél 10-kor a Nagyszínpadra lépő Scooter csapata volt, akik ismét óriási hangulatot teremtettek a SZIN-en (élőben hatalmas bulit nyomnak – a szerk.), és több ezren ugráltak együtt a régi nagy kedvencekre, mint a Fire, vagy a Howmuch is the fish. A több mint másfél órás koncertet adó (H.P. Baxxter idén 51 éves – a szerk.) csapat az idősebb generációt is elcsalogatta a fesztivál első napjára, így nem meglepő, hogy a Nagyszínpad előtti téren a fiatalabbak és a 30-as, 40-es korosztály is együtt élvezhette a techno zene lüktetését. A Scooter koncert után a Nagyszínpad elcsendesült, viszont a többi helyszínen még bőven akadt program, így a tömeg megtöltötte a kisebb színpadok előtti területeket és a koncertsátrakat is.

szegediifjusaginapok1

 

Természetesen a silentdisco idén sem maradhatott el. A koncertek után sokan álltak sorba a fejhallgatókért, így hajnali 2 óra körül már teljesen megtöltötték a fesztiválozók a PizzaFutárSilentDisco területét.

 

Összességében a 2015-ös SZIN nyitónapja jó időben és jó hangulatban telt, és megadta az alaphangot a hét további napjaira.

 

Kiürült a SZIN, vége a nyárnak Együtt zárt a nyár és a SZIN.
Nézegess SZINezőket (képek) Dübörög a buli a SZINen. Még megéri elindulni a hétvégére, még van két nap. Csak szólunk.
Újabb nagy dobás a SZINen: Ákos koncert Olyan retinamasszást kaptunk, hogy tátva maradt volna a szánk, ha közben nem az aktuális szám szövegét ordítottuk volna.
Idén, életében először, 6 napos lesz a SZIN Nem is akármilyen hétfővel veszi kezdetét a fesztivál, hiszen a nyitó nap világsztárja a Scooter lesz.
Augusztusban ismét SZIN A Szegedi Ifjúsági Napok idén számos öko-újdonsággal rukkol elő: fellép a Jégpohár, a RE:kocsma, az Ehető Kanál is.
A legolcsóbb fesztiválok között a Sziget (+videó) Ha csak egy videót nézel meg ma, a Sziget klip legyen az. Jó kedved lesz tőle, az biztos!
A rockereknek is kedvez az idei Efott Nem bírta visszafogni magát a fesztiválra látogató VOLBEAT
Party Time: Indul az EFOTT Hatalmas kaland vár arra, aki idén az Efottra látogat. A fesztivál ma nyitja kapuit a nagyérdemű előtt.
Jó nagy buli készül az EFOTT-on Mintha nyaralnál, annyi élmény lesz a Efott fesztiválon. Többek közt piatőzsde, karrierindítás, és egy 14 méteres torony.