3 futóalkalmazás, ami segíti futásodat

adele n poszi

 

Manapság egyre fontosabb az emberek életében az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen szó futásról vagy bármely egyéb sportról. Ahogy múlnak az évek, fejlődik a technika, így a futók szokásai is változnak, kiknek igényeit jobbnál-jobb alkalmazásokkal szolgálják ki az applikáció-fejlesztők. Azt már tudjuk, hogy a bajaiak kedvenc futóhelyei a Sugó part és a Petőfi-sziget. Fogtuk a futócipőnket és némi lelkesedéssel nekiindultunk, hogy – a maratont nem is, de egy kisebb távot lefutva -, leteszteljünk néhány futóalkalmazást. 

 

IMG_20150730_184109

Fuss Adele, fuss!

Runtastic

Az egyik legjobb és legsokszínűbb applikáció beépített GPS segítségével méri a mozgásunk aktivitását: megtett távolság, időtartam, sebesség, emelkedésváltozás, elégetett kalória… Futás közben nyomon követhetjük magunkat a google térképén, nehogy eltévedjünk, és a napi kihívás végén posztolhatjuk facebookon, illetve tweeteren a kapott adatokat. Különlegessége még a zenelejátszó, ami különösen akkor hasznos, ha már nem bírjuk szusszal és lassul a tempónk. Ekkor olyan zenéket kapunk, melyek ösztönzőleg hathatnak ránk. Az app folyamatosan beszél hozzánk, tájékoztat és motivál bennünket. Az ingyenes alkalmazást Androidos, illetve iOS-es okostelefonokra tölthetjük le.

runfkjwgfbwogéjewbnd

 

Endomondo

 Az Endomondo-t nem csak futáshoz, hanem többek között túrázáshoz, vízi sportokhoz, kerékpározáshoz, sőt még gyalogláshoz is használhatjuk. Számolja a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és még arra is figyel, nehogy kiszáradjunk. Edzéseinket nem csak facebookon, hanem azon ismerőseinkkel is megoszthatjuk, akik szintén Endomondo felhasználók. Őket egyébként ki is hívhatjuk különböző virtuális versenyekre, valamint chatelhetünk velük. Céljainkat is beállíthatjuk, melyekről email értesítőt kapunk. Az ingyenes app Android, iOS, Blackberry, Windows Phone rendszert használó telefonokra egyaránt elérhető. 

dosobvgsbv

 

Runkeeper

Szintén nem csak a futásban, hanem más sportágakban is segít nekünk. Jógázás során vagy akár egy aerobik edzésen is megkönnyítheti életünket. Naplózza az edzéseket, a kerékpározást, sőt még a testsúlyunkat is. Számtalan adatot mutat: időt, távot, elégetett kalóriát és az átlagos pulzusszámot is rögzíti. Az Endomondo mellett ez az app is tartalmaz közösségi funkciókat. Ha az alap beállítások már nem elégítik ki az igényeinket, akkor az Elite lehetőséggel még tovább bővülhet a funkciók tárháza: részletesebb statisztikát és edzői segítséget is kaphatunk. Az alkalmazás Android, illetve iOS rendszereken működik. 

jsdbvosdbjvs

 

Ezek az alkalmazások természetesen nem futnak helyettünk, de ha már rászántuk magunkat, segíthetik a dolgunkat. Vállalkozó szellemű, kezdő futók, illetve már tapasztaltabb sportolók is használhatják egyaránt. Egészséges életre fel! 

Így sminkelj tavasszal – mutatjuk a 2016-os tavaszi sminktrendet Hangsúlyos ajkak. A tavasz színeit most a szánkon is bátran viselhetjük. Sminktippek.
Készíts sálat saját kezűleg, szuper gyorsan! Szuper egyszerű, szuper gyors, szuper olcsó. Egyedi sál DIY ötletek. Varrótudás nem szükséges, csak egy kis kreativitás.
A gólyatábort kihagyni? Na, még mit nem! Augusztus a gólyatáborok időszaka. Utánajártunk, hogy milyen a kis gólyák élete.
Nagy bajai kávézóteszt 2015 Körbejártunk néhány kávézót szeretett városunkban. Mutatjuk mi az általunk felállított ranglista.
A jó smink már félsiker egy fesztiválon Bátran elő a festékekkel, itt vannak a fesztiválok! Mutatjuk, hogy lesz szuper és tartós a sminked a bulikon!
Készíts egyedi telefontokot, mutatjuk hogyan Uncsi a telód? Dobd fel egy kicsit és tedd egyedivé. Itt van pár ötlet hogyan!
Ezekkel a hajviseletekkel tuti nem égsz be a fesztiválon A fesztiválszezonban szeretnél olyan frizurát, ami tartós és nem melegít? Íme pár tipp, amiket könnyedén elkészíthetsz.
Itt a 2016-os tavaszi divattrend Jó hírem van csajok! Újabb ok a vásárlásra! Mutatjuk az idei tavasz divatját!
Terjednek a Facebookon a betegebbnél betegebb oldalak Mit szólnátok ahhoz, ha mindennap ugyanazt a cikket publikálnánk?