Hablegények áramlata

Hogyan válhatsz hablegénnyé?

 

-előszöris legyél ugye hímnemű

-növessz bármilyen szőrzetet a fejeden

-szivasd le szőkítővel

-fesd be bármilyen természetellenes színnel

-és máris a Marmen divat követője lettél

 

Igen, ez az új őrület. A hablegények kezdik elárasztani a világot. A rózsaszín, kék, zöld, türkíz színek sellőre emlékeztetnek, így lett a divat neve hablegény vagyis marmen style. A nőknél teljesen elfogadott, hogy mindig újul a kinézet, most a férfiakat is elérte az újítási láz. A teremtés koronái eddig többnyire a jól bevált sémáknál maradtak, ez azonban most megváltozhat. Reméljük azért nem tömegesen.

Rengeteg férfi követi már most a trendet és extrém, rikító színekre festi a haját vagy a szakállát vagy éppen mindkettőt. Kíváncsian várjuk, hogy kis hazánkban mennyire lesz felkapott ez a divat.

 

Szavakat nem találunk, beszéljenek inkább a képek.kékmm

tarka

m

mm3

mmmmm

dk

 

 

15 ajándék ötlet férfiaknak Nem könnyű jó ajándékkal meglepni a férfiakat. Mutatunk vicceset, hasznosat, hogy biztos legyen az öröm.
A legizgalmasabb téli frizurák Hogy ne legyen unalmas a sapka alatt a haj, mutatunk néhány ötletet téli frizurákhoz.
Mutatjuk, melyek a trendi frizurák 2015-ben Változtatnál a külsődön? Új frizurát szeretnél? Ha követni akarod a divatot, akkor ezekből a frizurákból választhatsz.
Érdekes: Apró részecskék – óriási lehetőségek A nanotechnológia begyűrűzik a mindennapjainkba.
Férfidivat női szemmel: tiltó-listás és “kell” darabok A férfiak kevésbé követik a divatot, mint a nők. Titokban mégis figyelik az aktuális trendeket, hogy mi a menő és mi nem.
A kis bigyó az új cipős dobozból Barátkozz a szilikagéllel, jól fogsz járni, mivel a nedvességből saját tömegének 20-40%-át képes megkötni.
Itt a 2016-os tavaszi divattrend Jó hírem van csajok! Újabb ok a vásárlásra! Mutatjuk az idei tavasz divatját!
8 bizarr szépségápolási módszer Megdöbbentő dolgokat vagyunk képesek kipróbálni a szépségért. Igen, és ez így megy évszázadok óta.
Mi értelme volt átállítani az órát? A szervezetünkre és a pénztárcánkra is hatással van az óraátállítás. De mekkora az előnye a hátrányokhoz képest?