Minyonok

Hódítanak a Minyonok. Nincs olyan ember, aki ne ismerné az imádni való, kicsi, sárga izéket. Az apró lények, akik ismeretlen nyelvjárásban beszélnek, és életcéljuk, hogy egy gonosznak szolgáljanak, bár ők maguk egyáltalán nem gonosz szándékúak. 

7103705_9890c9d3b3407a14bf061d1b2e2e4189_wm

 

Még csak két hete kezdték el játszani a mozikban a Minyonokat, de máris ez az animációs film a legnézettebb itthon. A Gru készítői elég jól csinálnak valamit. A film a Gru előtt játszódik, az alapkoncepciója, hogy a három kis sárga főhős új, gonosz gazdát keres, akit szolgálhatnak. A rengeteg kis sárga babszem közül három szereplőnek ad nevet a történet. Ők: Bob, Stuart és Kevin.

 

Elindulnak a nagyvilágba, hogy gazdát keressenek maguknak, akit meg is találnak Scarlet Túlölő személyében. A film vége érdekes fordulatot vesz, és megjelenik Gru is.

Minyonok-04

 

Az animáció annak ellenére, hogy 12-es karikás, nyugodt szívvel nézhető kisebbeknek is, sőt. Vicces, aranyos, tanulságos kis film. Aki szeretne egy jót szórakozni, nevetgélni, annak tökéletes.

 

Személy szerint kicsit többet vártam tőle, ekkora beharangozás után. Az csalódásként ért, hogy az első negyed óra a filmből, előzetesek sorozata volt, így lelőttek már előre jó pár poént. Ezt leszámítva összességében jó kis filmnek mondható. Megnézését mindenkinek ajánlom, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy egy alapfilm lesz belőle. A legjobb, ha a moziba kisgyerekkel megyünk, mert nekik garantáltan tetszeni fog. A rengeteg előzetesből az egyik:

 

 

Így sminkelj tavasszal – mutatjuk a 2016-os tavaszi sminktrendet Hangsúlyos ajkak. A tavasz színeit most a szánkon is bátran viselhetjük. Sminktippek.
Saját készítésű fürdőbomba: garantáltan feldobja fürdőzésed! Szereted a fürdőbombákat? Készíts sajátot 10 perc alatt! Csupán egy-két alapanyag kell, és máris gyúrhatod a masszát.
Ünnepek utáni méregtelenítés: megérdemli a tested! Vége az ünnepeknek, ideje visszaállítani a testünket használható üzemmódba. Méregtelenítésre fel!
Ezek az ételek idén sem hiányozhatnak az ünnepi asztalról A karácsony nem igazán kedvez fogyókúránknak. A következő ételek kihagyhatatlan fogásai az ünnepi zabálásnak.
Készíts sálat saját kezűleg, szuper gyorsan! Szuper egyszerű, szuper gyors, szuper olcsó. Egyedi sál DIY ötletek. Varrótudás nem szükséges, csak egy kis kreativitás.
Így dekoráld ki otthonodat a téli hónapokra Dekorálásra fel! Így varázsolhatunk könnyen télies hangulatot otthonunkba!
Őszi sminktippek Elő a vadabb színekkel! Mutatjuk, melyek a legjobb választások a hideg időre.
Merjünk segíteni, ha baj van! Merjünk segíteni, mert életeket menthetünk! Nekünk néhány perc, másnak az élete múlhat rajta!
5 könnyen elkészíthető kozmetikum Gyorsan és könnyedén elkészíthető kozmetikumok. Ha szeretnéd tudni, mit teszel az arcodra.