2015 nyári körömtrendjei

Idén nyáron a női kezeken és lábfejeken a nagy klasszikusok mellett számos új szín tűnik fel. Mindenki megtalálja majd a kedvencét, hiszen bőven van választék. Nézzük melyek most a legmenőbb színek!

1. Neon

 

Ezek az élénk színek a tavaszi trendből kerültek át a nyári kedvencek közé. Már tavaly is nagy népszerűségnek örvendtek, idén pedig mit sem veszítettek az irántuk való női lelkesedésből. A legkedveltebb most is a rózsaszín és a korall, de a bátrabbak nyugodtan próbálják ki a sárga, a zöld, a kék és a narancs árnyalatait is! Barna bőrűek előnyben, nekik jobban áll ez a paletta.

 

2. Fagyiszínek

etude-house-sweet-recipe-ice-cream-polish-L-OufSdx

 

Ide tartozik minden olyan árnyalat, amiről a fagylalt jut eszünkbe. Puncs, pisztácia, vanília, csoki, eper, és folytathatnánk a sort a végtelenségig. Kenheted egyszínűre az összes körmödet, váltogathatod ujjanként, vagy az is nyerő, ha csak a körmeid vége van színesre lakkozva. Minden változat népszerű lesz. Én kipróbáltam egyszer egy halványsárga árnyalatot, és meglepően sokan jegyezték meg, hogy milyen jól áll. Szóval csak bátran!

 

3. Francia

 

A hagyományos klasszikus francia manikűr új értelmet nyer most, hiszen kétféle módon variálhatjuk. A sima fehér körömvég helyett válasszunk egy divatos színt, vagy egyszerűen fordítsuk meg a festést, vagyis a körömágyhoz közelebb eső területre húzzuk a vékony vonalat. Színek tekintetében nyugodtan eltérhetünk a megszokott átlátszó-fehér kombinációtól, szinte bármilyen pasztelles színt, feketét, vagy fehéret kipróbálhatunk.

black-and-white-reverse-french

 

 

4. Csíkozott

A megszokott tengerészes minták mellet megjelent az egyszerűbb csíkos festés, melynek legtrendibb változata a fémszínű csík. Körmönként egy vonalat szokás húzni a felület felső részére, színek tekintetében nincs kifejezett megkötés, a hangsúly az egyszerű csillogáson van.

 

5. Azték

Ó, igen! A töretlen sikernek örvendő minta minden bohém lány kedvence, a fesztiválszezonra készülők elengedhetetlen dísze. A már említett színek bármilyen kombinációja mehet, illetve a fekete-fehér is közkedvelt mostanság. Ha egyszerűbb mintázatot szeretnénk, nyugodtan festhetjük néhány ujjunk körmét egyszínűre és a többit mintásra.

 

 

 

Őszi divatszínek Az idei őszi divat egyáltalán nem lesz olyan szürke, mint az időjárás. Elő a színekkel!
Őszi csizmadivat Eső, szél, hideg...ideje melegebb lábbelikbe bújni! Mutatjuk az ősz legtrendibb darabjait!
Tippek kerti partira Elő a grillsütővel, a salátákkal, a fáklyákkal és a sütireceptekkel! Használjuk ki a jó időt, és rendezzünk egy jó bulit!
Így használd fel a szezongyümölcsöket! A nyár vitaminbombáit nem csak finom ízükért szerethetjük. Számos más célra is felhasználhatóak.
Strandviselet mindenkinek, avagy ezt vedd fel idén a vízpartra! Becserkésztük az idei bikini és fürdőnadrág trendeket, csekkold le !
5+1 házilag elkészíthető, hűsítő nyalánkság A jégszekrényetekben legyen hely! 5+1 hűsítő receptet gyűjtöttünk Nektek össze, melyekért érdemes helyet szorítani benne.
Chia mag – Ez történik, ha elkezded fogyasztani A fekete magocska méltán szerepel a superfood-ok listájának élén. Ha fogyasztod, garantáltan érezni fogod!
Koleszterinszintünk 6 legjobb barátja Ha lehet, inkább előzd meg a betegség kialakulását. Őrizd meg a jó koleszterinszintet!
Tiszta test, tiszta lélek – Hogyan böjtölhet a ma embere? A különféle étkek és italok mellőzésén kívül számos egyéb módon rendezhetünk nagytakarítást belsőnkben.