Hűtlenek társkeresője

Manapság naiv ember, aki azt gondolja, hogy egy kapcsolat legfontosabb alappillére a hűség? Ez a gondolat sokszor felmerülhet bennünk, ugyanis lépten-nyomon, könyvekben, médiumokban olvashatunk róla, illetve leginkább ennek hiányáról. Persze a férfiak és nők meglehetősen más véleménnyel vannak e témáról, a hűtlenség megítélése nemek szerint eltérő.

 

Megkérdeztem néhány nő, illetve férfi ismerősömet, és egyöntetű volt a véleményük: Ha egy férfi félrelép, azt azonnal megmagyarázza: otthon nem kapja meg, amire vágyik. Ellenben, ha a nő keres hasonló kalandot, azonnal a céda bélyeget sütik rá. 

cheating

 

Ha valaki mégis a bűnbeesés mellett dönt, nincs is olyan könnyű dolga! Mai rohanó világunkban titkos kapcsolatot létesíteni meglehetősen macerás. Ismeretségi körből választani veszélyes és hatalmas a lebukás kockázata. De itt az internet, ahogy mondani szokás, amit a világhálón nem találsz meg, az nem is létezik.

 

És valóban: kereslet, kínálat itt is találkozik, nézzük csak a társkereső oldalakat. Elégedetlen (vagy inkább kielégítetlen) férj/feleség regisztrál, profiljára felvezeti, hogy roppant magányos, egyedülálló és természetesen csakis az igaz szerelmet keresi. Indulhat a vadászat! Igaz, hazudni annyira nem nehéz, de a lebukás (ami előbb-utóbb általában bekövetkezik) sok kellemetlen pillanatot is tartogathat: könnyes szemrehányás, balhé, ne adj isten néhány karmolás vagy monokli az arcon.

??????????????????????????????????

 

A viszony -t létesítők oldalának megálmodója talán a “legjobb az egyenes út”mondást tarthatta szem előtt, amikor elindította az oldalt. Itt nincs mellébeszélés, mindenki szeretőt keres. Bevallottan házas vagy párkapcsolatban élő emberek, titkos légyottra vágynak, mert valami hiányzik nekik otthon. 

 

Körülnéztünk, a meglehetősen vegyes megítélésű oldalon, aminek a kezdőlapján rögtön egy Hűtlenség index fogadott, melyből kiderül, hogy télen hűtlenkednek legtöbbet a magyar emberek. Hogy ezt a roppant tudományos megállapítást, miként sikerült kiokoskodni, arra kíváncsiak lennénk.

 

Egy egyszerű szűréssel azonnal megállapítható, hogy a regisztrált felhasználók között a férfiak jelentős többségben vannak. Hogy ez meglepő-e, azt mindenki döntse el maga.

 

Kis városunkból is vannak szép számmal! Pontos adatot nem lehet mondani, mivel a részletes kereső – sok más funkció mellett – csak prémium előfizetéssel használható, így Bács-Kiskun megyére keresve 164 oldalnyi felhasználót dobott ki. Körülbelül 50 oldal végigböngészése után kiderült, majdnem minden találati oldalon volt legalább két bajai profil.

 

Érdekesség még, hogy míg legtöbben csak egy nicknevet adnak meg, addig akadnak olyanok is, akik tetőtől-talpig vállalják magukat, teljes névvel, illetve képpel mellékelve (már ha valódi). A családi állapotnál pedig ott virít, hogy házas/párkapcsolatban él, a bemutatkozó leírásban pedig, hogy “öt éve élek boldog párkapcsolatban”. No comment… 

 

Az oldal menüpontjai és felépítése a többi társkeresőhöz hasonló. A keresőfunkciók és profilbeállítások között a regisztrált felhasználók történeteit, írásait is olvashatjuk, amelyek többsége leginkább magukat költői vénával megáldottnak hívő hölgyek szépelgései. Nyilván ezeket az oldal pr-osai írták, inkább kevesebb, mint több sikerrel. 

H_ED_Common_Cosmo_Online__Site_Content_Relationships_Relationship_Advice_2012_July_cheating_100712_cheating_MAIN

 

A “van kivel, de nincs hol” szlogen jegyében itt a Búvóhely menüpont, ahol a párok titkos találkahelyet kereshetnek maguknak néhány órára – elég pöpec kis kéglikben -, a kínálat azonban roppant szűkös, és teljes egészében Budapestre korlátozódik.

 

Szóval itt mindenki megtalálhatja partnerét titkos kiruccanásaihoz, és ha ügyes és szerencsés, még a lebukást is megúszhatja. De a lelkiismeret elől nem lehet elbújni… 

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy s5 mini A bajai Telenor jóvoltából próbálhattuk ki a Samsung Galaxy S5 mini készüléket.
Terjednek a Facebookon a betegebbnél betegebb oldalak Mit szólnátok ahhoz, ha mindennap ugyanazt a cikket publikálnánk?
Elkezdődtek a munkálatok a Kiserdőben Épül a kalandpark a Kiserdőben, nyár elejére kész is lehet.
Soha rosszabb meccseket! Remek meccseken vagyunk túl. Lássuk, mi történt a keddi és szerdai játéknapokon.
Nem látta, spori? Oscart neki! Néhány focista már művészi szintre emelte a műesést. Téged is bosszant?
Jó meccseket hozott a BL folytatása Izgalmas és gólgazdag találkozókat hozott a BL egyenes kieséses szakaszának kezdete.
Kínából rendeltem tabletet Nem is olyan gagyik a kínai cuccok? Tablet-tesztünkből ez is kiderül.
A Google rejtett trükkjei Google trükköket gyűjtöttünk össze, amik között biztos találsz olyat, amit még nem ismertél.
Kipróbáltuk: FIFA 16 Kipróbáltuk az EA SPORTS legújabb focis játékát, a FIFA 16-ot.