I. Bajai Strandröplabda Bajnokság

16:30 adele, les grossman, poszi: A verseny véget ért. Köszönjük az egész napos figyelmet! Nagyon izgalmas és jó hangulatú programon vagyunk túl. A szervezés remek volt, a csapatok nagyot küzdöttek a trópusi hőségben, gratulálunk nekik! 

 

 

16:10 poszi: És meg van a győztes! Nagyon szoros és izgalmas meccsen a Megymag három lánya győzedelmeskedett. A döntő résztvevőit kaptuk lencsevégre a mnérkőzés után.  Gratulálunk! 

DSC_0040

 

 

16:03 adele: A Megymag és a Pálinkasokk csapata szoros mérkőzést játszik, egyikük sem akarja a második helyet. Nagyon komoly mérkőzés zajlik. A lányok a fáradtság ellenére is erősen küzdenek.

DSC_0005

 

15:30 poszi: Eldőlt a harmadik hely sorsa is. 2-0-ás győzelem után a SzeMi állhatott fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára, így a Ma-Mi Crossfit srácai a negyedik hellyel búcsúztak. Elérkezett a döntő, ahol két lánycsapat küzd az I. Bajai Strandröplabda Bajnokság bajnoki címéért. 

DSC_0004

 

14:51 adele: A Dezoxi csapata a RöplabdaHunters 2-1es legyőzésével elfoglalta a hetedik helyet. Közben a Ma-Mi Crossfit csapat melegít a pályán.

DSC_0018

 

 

14:47 poszi: A Szemi – Pálinkásokk elődöntőt a lányok nyerték 2-0-ra, így ők lesznek a Megymag ellenfelei a döntőben.

 

14:31 adele: A homokban talált ismeretlen kütyü szerint majdnem 53° van. Tudtuk, hogy meleg van, de azért ennyire mi sem számítottunk.

DSC_0006

 

 

14:13 poszi: Kis András Dávidot, a Dezoxi csapat tagját szólítottuk meg: “Nagyon jól érezzük magunkat, remek a szervezés, rég óta ismerem Péter Balázst. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy egy ilyen jó versenyt hoz össze. Gratulálok neki! Élvezetes és jó a játék. Amikor elindultunk, legalább az első négybe vártuk magunkat, ám két-három meccs után realizálódott bennünk, hogy megelégszünk az utolsó előtti helyezéssel is”. 

 

13:56 adele: A SzeMi és a Pálinkásokk meccselnek éppen a pályán. Az utóbbi csapatnak kisebb szurkolótábora is van. Nagyon jók a lányok nehéz lesz őket megverni.

DSC_0035

 

13:48 poszi: Közel egy órás mérkőzésen vagyunk túl. Az elődöntők első meccsén ugyan vezetett a Ma-Mi Crossfit, de a Megymag lányai megfordították az állást, így a vége 2-1 lett. Ezzel ők jutottak a döntőbe elsőként. 

DSC_0017

 

13:23 adele: Megkértük Péter Balázs szervezőt, beszéljen egy kicsit az eddig történtekről.

 

13:03 adele: Meginterjúvoltuk az árnyékban pihenő Pálinkásokk csapat két leányzóját. A több mint 20 éve röplabdázó lányok, kicsit bánkódtak az egyik meccsük miatt, de a döntőben összeszedik magukat. A három meccsükből kettőt nyertek. 

DSC_0020

 

12:45 poszi: Elindultak a helyosztók. Elsőként a Bizsu – Dóri27 csapatai mérkőztek meg a 5-6. helyért. A 2-0-ás győzelemmel a Bizsu lett az ötödik helyezett.

DSC_0005

 

 

12:20 poszi: Befejeződtek a csoportmeccsek. Az utolsó mérkőzésen gigászok csatájának lehettünk szemtanúi. A Dóri27 12-21-es arányban kapott ki a Ma-Mi Crossfitt csapatától. Technikai szünet következik, mely során Péter Balázs szervező összesíti a csapatok pontjait.

 

11:58 adele: A forduló utolsó előtti meccsét játsszák a csajok. A lányok már kissé fáradtak, de azért még küzdenek. Végeredmény: Pálinkásokk – RöplabdaHunters : 21-9

DSC_0012

 

11:45 poszi: Megszólaltattuk a Ma-Mi Crossfit csapat két tagját, akik elmondták, hogy nagyon jó kezdeményezésnek tartják a versenyt. A szervezéssel nagyon elégedettek, és mindenképpen a döntőbe várják magukat. 

DSC_0004

 

11:33 adele: Elkezdődött a harmadik forduló, egy meccsen már túl is vagyunk. SzeMi-Dezoxi összecsapás 21-6. 

DSC_0007

 

11:25 poszi: Vége a második fordulónak is. Az utolsó meccsen a RöplabdaHunters – Dóri27 párosításon izgulhattunk, melynek 14-21 lett a végeredménye. Közben a nézők szállingóznak, és egyre nagyobb szurkolásnak lehetünk szem és fültanúi.

DSC_0001

 

11:12 adele: A Megymag csapat két lányát elcsíptem, egy rövid interjúra. Kiderült, hogy 10 éve röplabdáznak. A két meccsükből eddig az egyiket nyerték. Hajrá csajok!

DSC_0044

 

 

11:00 poszi: Az egyik legjobb mérkőzésen vagyunk túl. Hihetetlenül szoros és izgalmas meccsen végül a Ma-Mi csapata örülhetett. A Pálinkásokk-nak hatalmas respect! Eredmény: 20-22.

DSC_0036

10:51 adele: Egyre többen vagyunk, már nézők is lelátogattak az eseményre. A pályán éppen két lány küzd három srác ellen. Elég izgalmasnak ígérkezik a meccs. A lányoknak már szurkoló táboruk is van.

 

10:45 poszi: A Szemi – Bizsu összecsapás után 21-6-os eredménnyel hagyhatták el a pályát a csapatok. 

 

10:27 adele: Elkezdődött a második forduló is. Kezd kirajzolódni, hogy mely csapatok fognak küzdeni egymással a végén.  Megymag és a Dezoxi csapat van éppen a pályán. Végeredmény: 21-9.

DSC_0043

 

10:16 poszi: A RöplabdaHunters lányai ugyan kikaptak az első meccsükön, de a folytatást illetően nagyon bizakodók. 

DSC_0005

 

 

10:06 poszi: Az első fordulóban eddig három mérkőzést játszottak le. A SzeMi csapata 21-7 arányban győzedelmeskedett a Megymag ellen. A második meccsen a Dezoxi – Bizsu párosításon izgulhattunk, aminek a végeredménye 17-21 lett. Majd jött a Ma-Mi – RöplabdaHunters meccs, 21-10-es eredménnyel. A forduló zárómeccse a Dóri27 – Pálinkásokk párosítás volt, mely 16-27-el zárult.

DSC_0014

09:48 adele: Élőben jelentkezünk a Petőfi-szigeti Ifjúsági Szálló Kemping röplabda pályájáról. Az idő változatlanul meleg. A meccsek elkezdődtek, eddig még mindenki töretlenül küzd a győzelemért.

Újabb sportparkok létesülhetnek Baján Mutatjuk hol lehetnek az új sportparkok a városban.
Mentős Nyílt Nap – izgalmas délelőtt volt (+videó) A Bajai Mentőállomás Nyílt Napjáról élőben jelentkeztünk. Itt olvashatod a rendezvény eseményeit.
III. Veterán jármű Találkozó – Baja Élőben tudósítottunk. Események, interjúk, hangulat jelentés a Szentháromság térről.
Fesztivál szombat: kaja, pia, mulatozás Megnéztük, lefotóztuk, leírtuk. Beszámoló a fesztiválról. Közben pedig a Galéria Art Caféban kávéztunk, és az jó.
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
Azok a bajai kerékpárutak A kerékpáros és gyalogos közlekedés megkönnyítésének érdekében változások várhatóak a jövőben.
Fekete a víz folyik a csapból Baján A kedd esti órákban meglepetés érhette a fürdeni vágyó bajaiakat, sötét elszíneződött víz folyt a városban több helyen .
Bajaiak az EB-n: Az éjjel soha nem érhet véget "Ilyen messze otthontól, ennyi magyart látni, és közösen drukkolni, óriási élmény volt."- Bajaiak meséltek élményeikről.