A legolcsóbb fesztiválok között a Sziget (+videó)

A fesztivált, amelyre 2014-ben mintegy 415.000 ember volt kíváncsi, 1993-óta rendezik meg, minden évben az Óbudai-szigeten.

Az egyik legismertebb brit napilap, a Daily Mail Online, a No.1 Currency adataira hivatkozva, többek közt a napi költség, a sör- és ételárak tekintetében hasonlította össze a világ nagy zenei fesztiváljait. Kiderült, hogy a Sziget fesztivál a legolcsóbb rendezvények közé tartozik. A napi költségek vonatkozásában csak a lengyel Open’er és a szerb Exit fesztiválok mérhetőek hozzá.

Az idén is számos neves előadót felvonultató program, ROBBIE WILLIAMS mellett egy újabb húzónévvel is gyarapodott nemrégen, amikor bejelentették, hogy az AVICII is fellép a nagyszínpadon.

Ahogy már korábban megírtuk, 2015-ben az Irie Maffia adja a Sziget fesztivál himnuszát. A bejelentés után, most megérkezett a videó is a számhoz, ami igen ütősre sikeredett. Nézegess Te is nyarat, bulizó embereket, jópasikat és jócsajokat az alábbi videóban, … és igen, egy kis tánc a székben még belefér. 

Amit kevesen tudnak, hogy az Óbudai-sziget egy másik sziget rendezvénynek is otthont ad, mégpedig a 2015. június 6. és 28. között minden hétvégén megrendezésre kerülő GYEREK SZIGET programsorozatnak. Akit érdekel, facebook oldalukon nyomon követheti a programot.

Óriási Scooter bulival indított az idei SZIN! Hyper hyper, How much is the Fish?, FIRE! Ugye, hogy emlékszel! Na, erre buliztak első nap a SZINen.
Az alkohol és a nők barátsága A nők alkoholfogyasztási kultúrája manapság már egyáltalán nem tér el a férfiakétól.
5+1 tipikus fesztiválarc Ők azok, akik szerves részét képezik minden fesztiválnak. Mindig, mindenhol ott vannak. Ugye te is találkoztál már velük?
Idén, életében először, 6 napos lesz a SZIN Nem is akármilyen hétfővel veszi kezdetét a fesztivál, hiszen a nyitó nap világsztárja a Scooter lesz.
A rockereknek is kedvez az idei Efott Nem bírta visszafogni magát a fesztiválra látogató VOLBEAT
Az ide EFOTT újra kitesz magáért! VILÁGSZTÁR VELENCÉN! Az idei EFOTT Fesztivál újra egy világsztárral teszi felejthetetlenné a nyarat! Az aranyhangú srác hazánkba látogat!
Mutatjuk az idei fesztivál-kör(kor)képet Hamarosan vége az érettséginek, a vizsgák is lassan elfogynak és kezdetét veszi a fesztiválszezon!
Baja ökölvívói nem pihennek! Gálos Tamás számolt be a Mogyi Felsővarosi Ökölvívó Se Baja újabb sikereiről.
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!