Éden Hotel – bambák és rafkósok

Az idei évadra a Tv2 vette át a Magyarországon futó valóságshow-k legviccesebbjét, az Éden Hotelt. Aki ismeri a formátumot, annak nem újdonság, aki viszont nem, annak mindenképpen érdemes néhány epizódot megnéznie, azt követően úgyis kapkodni fog minden részért az elvonási tünetek enyhítése céljából. A formátum attól szórakoztatóbb, mint a hasonló műsorok, hogy az Isten adta népnek semmiféle beleszólása nincs a dolgok alakulásába. Az agyhalott játékosok saját maguk döntik el, ki maradjon a játékban vagy ki menjen haza, és ennek megfelelően egymást szívesen szívatják szénné.

 

éden

 

A sztori röviden arról szól, hogy a hotelban csak párosan lehet bent maradni, de mindig jön egy csábító, aki a hetente megrendezésre kerülő párválasztó ceremónián kialakult párokat akarja szétbombázni. 

Az alapvetően taktikai játékot igénylő műsor az ostoba, megvezethető emberek és a rafinált, minden hájjal megkent játékosok fődíjért folytatott szórakoztató csatájáról szól. A fődíj pedig 20 milla, meg az apró. 

éden2

 

Természetesen a kor szellemének engedelmeskedve van kigyúrtpasi és műmell is, de átlagban inkább csak olyan játékosokat válogattak be, akik kellő esztétikai élményt nyújtanak az egyszeri néző számára.

A műsort idén “a Berki Krisztián” vezeti, aki az előre megírt felkonfjainak minden egyes szavát kihangsúlyozza, és ezerrel tolja az önmarketinget, ezzel még egy röhejes szálat adva a történethez. 

Idén a műsor szerkesztői még bevállalósabbak a korábbi évadékénál, így ahogyan eddig is, eztán is még nagyobb kavarásokra számíthatunk tőlük. Amint kezdenek megnyugodni a kedélyek a mókus örsben, azonnal bedobnak valami feladatot, ami alaposan felkeveri a felkeverendőt.

Igazi árukapcsolásként az esti összefoglalókat követően (ami szintén sírva röhögős kategória… nem, nem a poénok miatt…) mindenképpen érdemes elolvasni az epizód Hogyvoltját, ami a kezdetektől összekapcsolódik a műsorral. Tulajdonképpen a kettőből jön össze az a végtelen idétlen és humoros maszlag, ami nélkülözhetetlen az Éden Hotel nézői számára. 

les grossman

Telik az idő: 30 éves a Live is Life Igen, az a Live is Life, amit annyit énekeltél csikó korodban, bár fogalmad sem volt a szövegéről.
Film: Citizenfour – a leleplezett lehallgatás Edward Snowden a Rendszer titkait hozta napvilágra. Ne sajnáld, a Te titkaid már úgyis náluk voltak.
Láv mí on Szundéj – emlékszel még Johnny Goldra? Fura volt. Hetekig nem tudtuk: ez tényleg ennyire hülye, vagy szerepet játszik. Azóta kiderült.
Kingsman: A titkos szolgálat A Kingsman mindent örökölt Bondtól, amiért érdemes volt Bond filmet nézni, és közben nagyon szórakoztató lett. Nagyon.
Nagyon kemény a Fapad Talán fél út lehet a Monty Pythonos abszurd humor és a mezei szórakoztatás között, úgy hogy közben nagyon magyar.
Anyádnak nem kell látnia – #sohavégetnemérős Premier előtt néztük meg a Wellhello filmjét. Ez a mozi sokkal több, mint aminek elsőre látszik.
BRÉKING: Ossó Balázs bejutott Nem szeretünk azzal jönni, hogy megmondtuk, de mi megmondtuk. Bajai a házban!
Válaszd az életet: újra Trainspotting! A kilencvenes éves egyik legmeghatározóbb kultfilmje visszatér, ráadásul az eredeti felállásban!
Ádám meztelenül keresi Évát (18+) Evolúció vagy süllyedés a pöcegödör aljára. A Viasat3 által behozott formátumról megoszlanak a vélemények.