Az Irie Maffia dala a Sziget 2015 himnusza

2015. március 20-án, a Petőfi rádióban debütált az Irie Maffia Easy As One Two Three című száma, amely idén a Sziget fesztivál 2015 himnusza lett. 

A felkerülés után bő 24 órával a Youtube-on 28269 megtekintésnél járó dalt tartalmazó facebook posztok eddig több, mint 700 like-ot gyűjtöttek. Ezek alapján borítékolható a zene sikere.

 

les grossman

Telik az idő: Délután érkezik Marty McFly 30 éves a Vissza a jövőbe. Összeszedtünk néhány érdekességet, hogy gyorsabban teljen az idő, míg Marty megérkezik.
Telik az idő: 30 éves a Live is Life Igen, az a Live is Life, amit annyit énekeltél csikó korodban, bár fogalmad sem volt a szövegéről.
Filmajánló: Vakrandi Szeptember 3-án kerül a mozikba a falon túli szerelem történetét elmesélő, francia, romantikus vígjáték.
Film: Citizenfour – a leleplezett lehallgatás Edward Snowden a Rendszer titkait hozta napvilágra. Ne sajnáld, a Te titkaid már úgyis náluk voltak.
A legolcsóbb fesztiválok között a Sziget (+videó) Ha csak egy videót nézel meg ma, a Sziget klip legyen az. Jó kedved lesz tőle, az biztos!
Láv mí on Szundéj – emlékszel még Johnny Goldra? Fura volt. Hetekig nem tudtuk: ez tényleg ennyire hülye, vagy szerepet játszik. Azóta kiderült.
Éden Hotel – bambák és rafkósok Ha nem lenne elég a valóságból: trash reality Éden-módra.
Kingsman: A titkos szolgálat A Kingsman mindent örökölt Bondtól, amiért érdemes volt Bond filmet nézni, és közben nagyon szórakoztató lett. Nagyon.
Nagyon kemény a Fapad Talán fél út lehet a Monty Pythonos abszurd humor és a mezei szórakoztatás között, úgy hogy közben nagyon magyar.