Bajaszentistván csapata a Foci-paradicsomban

A bajaszentistváni csapat január 20-án heti két foglalkozással kezdte meg felkészülését a tavaszi idényre. Az együttes az őszi szezont követően a Bács-Kiskun megyei másodosztály, déli csoport tabellájának 8. helyén állomásozik.
Január 31-én játszották első edzőmérkőzésüket Nemesnádudvar ellen, ami Nádudvar javára 5:4-es eredménnyel végződött.

Somogyi Tibor szervezésében a bajaszentistváni csapatnak most lehetősége nyílt, hogy kipróbálja az európai színvonalú Telki edzőközpontot egy edzőmeccs erejéig.

telki5

 

A GLOBALL Football Park és Wellness Hotel a magyar nemzeti futball válogatott újonnan épült tréning központja. Egyedülálló szolgáltatásokkal biztosít edzőtáborozási lehetőséget a sportkomplexummal egybeépített négycsillagos szállodában. 

Az UEFA standard méretű, gondosan karbantartott pályák akár barátságos mérkőzések lebonyolítását is lehetővé teszik.

telki2

A Pető Ferenc által vezetett csapat Valentin nap délelőttjén indult a Pest megyei Örkény elleni mérkőzésre. A helyszínre érkezést követően betekinthettek a komplexum életébe. Első állomásként a sportcsarnokot vették szemügyre, – ahol főként a magyar futsal és kézilabda válogatott szokott gyakorolni – ezt követően a létesítmény futballpályáit járhatták körbe a játékosok. Pontban 14:00 órakor pedig, ragyogó napsütéses időben kezdetét vehette a mérkőzés.

telki1

 

Az első félidő Örkény javára 3:0-al, majd a mérkőzés 6:1-es eredménnyel végződött. A meccs egésze alatt érződött az osztálykülönbség a csapatok között, azonban a végeredmény túlzó, mert ekkora arányú különbség nem volt a két együttes között. A találkozót követően a játékosok a szálloda éttermében fogyaszthatták el a vacsorát.

A vereség ellenére örömteli nap volt ez a megyei másodosztályú csapat számára, hiszen nem minden nap akad olyan lehetősége a játékosoknak, hogy egy ilyen színvonalú létesítményben szerepeljenek.

 

Telki 020_

Fotót készítette: Moóri Dorottya

A gárda tervei között szerepel még egy találkozó a bajai BLSE U21-es csapata ellen. A sorsolás szerint első bajnoki mérkőzésük hazai pályán, az időjárás függvényében, március 1-én Csávoly ellen kerül megrendezésre 14:30-kor.

bius

Kosáreső az MNÁMK-ban "Nagyon sok energiát jelent számunkra a plusz motiváló erő, ami a lelátóról érkezik!" - interjú Mándity Mátéval
Hangya Szilveszter a Vasas színeiben Bajai fiatal került bele a foci vérkeringésébe. A tehetség és a kitartó munka meggyőzte a klub szakmai stábját.
Filmek az ünnepekre A társasjátékok sok esetben vitával végződnek, legalábbis saját tapasztalataim szerint, jó alternatíva lehet a filmnézés.
Kimenni a MECCSRE Egyesek szerint, a futball élet-halál kérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb.
Újra dobog a magyar foci szív Játszunk, jól játszunk, és büszkék vagyunk a válogatottra. A liberálisok persze nem örülnek.
Mi lesz veled magyar válogatott? Sajnos elmaradt az ünneplés: nem jutottunk ki egyenes ágon az EB-re, pótselejtezőn viszont még kijuthatunk. Vélemény.
Újévi alakformálás Obádovics Ricsivel Az ünnepek már-már természetes velejárója a plusz kilók felhalmozódása, így az újévi fogadalmak listáját a fogyás vezeti.
5 módszer a boldog reggelekért Mindenki egyetért abban, hogy a nap legnehezebb része a reggeli ébredés. Nem is beszélve azokról a szörnyű hétfőkről.
A tökéletes szilveszteri smink lépései Nem elég kiválasztani a megfelelő ajándékokat, de még arra a bizonyos Szilveszterre is gondolnunk kell.